search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:24
MENU CLOSE

Νίκος Παππάς: Αγωγές κατά Ελεύθερου Τύπου, tomanifesto και Γιάννη Πρετεντέρη

22.02.2023 11:51
pappas_syriza_1200-700_new

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, καταθέτει αγωγές κατά των εφημερίδων «tomanifesto» και του «Ελεύθερου Τύπου», αλλά και του δημοσιογράφου, Γιάννη Πρετεντέρη «για τα συκοφαντικά και ψευδή δημοσιεύματα εναντίον μου».

Με ανάρτησή του στα social media, ο Παππάς τόνισε πως «όπως προβλέπεται από τον νόμο, δόθηκε επαρκής χρόνος για να επανορθώσουν. Δεν το έκαναν. Είχα πει ότι τα ποσά που αξιώνω δεν είναι εξοντωτικά αλλά είναι πολύ σημαντικά για τις δομές υποστήριξης αναπήρων στις οποίες και θα δοθούν».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παππά:

«Σήμερα εξουσιοδότησα τους δικηγόρους μου να καταθέσουν αγωγές κατά των εφημερίδων tomanifesto και Ελεύθερος Τύπος, καθώς και κατά του Γιάννη Πρετεντέρη για τα συκοφαντικά και ψευδή δημοσιεύματα εναντίον μου.

Όπως προβλέπεται από τον νόμο, δόθηκε επαρκής χρόνος για να επανορθώσουν. Δεν το έκαναν.

Είχα πει ότι τα ποσά που αξιώνω δεν είναι εξοντωτικά αλλά είναι πολύ σημαντικά για τις δομές υποστήριξης αναπήρων στις οποίες και θα δοθούν. Στη δικαιοσύνη, λοιπόν. Εκτός αν ανασκευάσουν όπως έκανε η εφημερίδα Απογευματινή».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζει να πιέζει Μητσοτάκη για αποπομπή Νικολάου από τα ψηφοδέλτια

Πρώτο τετ α τετ Τσίπρα με Χριστοδουλίδη

Qatargate – Αποκάλυψη Politico για Εύα Καϊλή: Αναφορά για «αρκετά εκατομμύρια ευρώ» στο ένταλμα σύλληψης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:20