search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:12
MENU CLOSE

Σασμός: Φονικό σε γάμο προσεχώς

23.02.2023 10:05
sasmos_new

Από τη χαρά στο θρήνο. Από την ανείπωτη ευτυχία σε βαθειά θλίψη και αγωνία. Από τα γέλια στους οδυρμούς.

Ακραία συναισθήματα με απόσταση μερικών καρέ σε μια σκηνή η οποία γυρίστηκε ετοιμάζεται να πάρει την οδό για την προβολή της σε μια από τις κορυφώσεις της σειράς «Σασμός» λιαν συντόμως.

Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για τον Αντώνη και τη Μαρίνα για να επισφραγίσουν και τυπικά τη σχέση τους με γάμο.

Για τις ανάγκες των επίμαχων σκηνών Δημήτρης Ήμελλος και Μαρία Πρωτόπαππα φόρεσαν σμόκιν και νυφικό. Διαρροές για την πλοκή της πολύκροτης σειράς του Alpha θέλουν να είναι από τις τελευταίες πιθανόν και για τους δύο ηθοποιούς και τους χαρακτήρες που κάνουν.

Στιγμές έπειτα από την έξοδο από την εκκλησία και την «βροχή» από ρύζι τις φωνές με ευχές και τα γέλια ένας πυροβολισμός θα «παγώσει» το χρόνο. Ο Ευθύμης καραδοκώντας για να εκδικηθεί τον θάνατο της Ρέας, της γυναίκας του, με το δάχτυλο στη σκανδάλη σημαδεύει τη Μαρίνα και πατά τη σκανδάλη. Με αστραπιαία ανακλαστικά ο Αντώνης πέφτει πάνω της και η σφαίρα τον βρίσκει κατακέφαλα.

Από τις κορυφαίες στιγμές του νέου κύκλου θρυλείται πως είναι ο σπαραγμός της Μαρίνας.

Τα όπλα βγαίνουν από τα θηκάρια και τα ξαδέλφια της Μαρίνας με τον Παύλο αρχίζουν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον δράστη που αιματοκύλησε τον γάμο.

Ο αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης, στο νοσοκομείο πια, διασωληνωμένος, δίνει τη μάχη της ζωής του και κατά πως λέγεται ο οργανισμός του δεν θα αντέξει.

Διαβάστε επίσης:

Μην χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου

Πρωτιά για τον Νίκο Χατζηνικολάου στον Real 97.8

Οι περισσότεροι ακούνε Σκάι 100.3 στην Αττική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:06