search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:05
MENU CLOSE

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Εισαγγελική παρέμβαση για τις φωτογραφίες μέσα από την αίθουσα (videos)

24.02.2023 13:39
daskalakis_pispirgkou

Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκάλεσε η δημοσίευση φωτογραφιών της κατηγορούμενης για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας Ρούλας Πισπιρίγκου και του εν διαστάσει συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη μέσα από τη δικαστική αίθουσα που διεξάγεται η δίκη.

Η δημοσίευση των φωτογραφιών προκάλεσε την «έκρηξη» της προέδρου του δικαστηρίου που είπε σύμφωνα με το STAR: «Δεν είμαστε επιθεωρητές Κλουζώ! Δεν είμαστε παιδιά, αυτά τα πράγματα θα έπρεπε να τα έχουμε λύσει, ξέρουμε όλοι ότι απαγορεύεται».

Όπως αναφέρει δημοσιογράφος της εκπομπής «T-live», ένας χρήστης του Twitter -με όνομα «Rula_not-guilty»- βρίσκεται μέσα στη δικαστική αίθουσα και μεταδίδει -με αναρτήσεις του- τα όσα συμβαίνουν. Είναι ενδεικτικό ότι εν λόγω λογαριασμός μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο τα όσα συμβαίνουν στη δίκη.

Ήδη δόθηκε παραγγελία στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό των δραστών και εφόσον εντοπιστούν να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δικάζεται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται επίσης στο δικαστήριο και παρακολουθεί την ακροαματική διαδικασία.

Διαβάστε επίσης:

Καθαρά Δευτέρα: Προσοχή στο πέταγμα του χαρταετού – Οι οδηγίες ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ

ΕΟΦ: Ανακαλεί αντιβακτηριακά μαντηλάκια

Τήλος: Προσάραξη φορτηγού πλοίου με σημαία Τουρκίας – Στο σημείο σκάφη του Λιμενικού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:05