search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:17
MENU CLOSE

Γιατί ο Ρώσος πρεσβευτής στον ΟΗΕ διέκοψε την ενός λεπτού σιγή – «Όρθιοι για όλα τα θύματα από το 2014» (Video)

24.02.2023 20:29
united-nations-Nebenzya-new

Την τήρηση ενός λεπτού σιγής κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη για την Ουκρανία διέκοψε ο Ρώσος πρέσβης στον ΟΗΕ, Βασίλι Νεμπένζια.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας, Ντμίτρο Κουλέμπα, είχε ζητήσει να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για να τιμηθούν «τα θύματα της επίθεσης».

Καθώς τα μέλη της συνέλευσης σηκώθηκαν όρθια, ο Νεμπένζια άρχισε να χτυπά το μικρόφωνό του και ζήτησε τον λόγο. Σύμφωνα με τον Guardian δήλωσε:

«Σηκωνόμαστε όρθιοι για να τιμήσουμε τη μνήμη όλων των θυμάτων όσων συνέβησαν στην Ουκρανία, αρχής γενομένης από το 2014.

Όλους εκείνους που χάθηκαν. Όλες οι ζωές είναι ανεκτίμητες», είπε, δείχνοντας να αναφέρεται στις ρωσικές ζωές που χάθηκαν στη σύγκρουση.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Κίνα καλεί σε διάλογο, ανοιχτή η Ρωσία, επιφυλάξεις της Δύσης

Γαλλία: Αντιδράσεις για την παρασημοφόρηση του Τζεφ Μπέζος από τον Μακρόν: «Έδωσες μετάλλιο στον πρωταθλητή της φοροδιαφυγής»

Λύθηκε το μυστήριο με τη σιδερένια μπάλα σε ακτή της Ιαπωνίας – Πρόκειται για κάτι πολύ συνηθισμένο (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:17