search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:23
MENU CLOSE

Τροχαίο στην Πάτρα: Τούμπαρε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου (Photo)

25.02.2023 08:14
Κρήτη: Τραγικός θάνατος για 33χρονο - Τον χτύπησε στο κεφάλι κλαδί που πήγε να κόψει - Media

Τροχαίο με το… καλημέρα στην Πάτρα. Στις 6 το πρωί ένα αυτοκίνητο τούμπαρε στην Αγίου Ανδρέου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η οδηγός του.

Συγκεκριμένα η οδηγός του αυτοκινήτου έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει αρχικά σε σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια το ΙΧ να τουμπάρει στη μέση του δρόμου.

Περαστικοί βοήθησαν την οδηγό να βγει από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο , ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο νοσοκομείο. Από τις αρχικές εκτιμήσεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, tempo24.news, ο τραυματισμός της δεν είναι σοβαρός.

Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν φθορές στο σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο χτύπησε κάδο απορριμμάτων και το…ντόμινο συνεχίστηκε στο επόμενο παρκαρισμένο ΙΧ.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις – Αναλυτική πρόγνωση

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ στις Κεχριές Κορίνθου

Κολωνός: Η κόρη μου κλαίει και ζητάει τη μαμά της, δήλωσε ο πατέρας της 12χρονης – Τι είπε για τους προφυλακισμένους και τον Μίχο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:22