search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:33
MENU CLOSE

Survivor All Star: Χαμός στο συμβούλιο με τις νέες υποψήφιες προς αποχώρηση (Videos)

01.03.2023 09:38
survivor-new (7)

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελένη Χαμπέρη συμπλήρωσαν την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση στο Survivor All Star δίπλα στη Χριστίνα Κεφαλά και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Το αγωνιστικό χάσμα Μπλε – Κόκκινων φαίνεται να έχει γεφυρωθεί με την άφιξη των νέων παικτών στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, οι Μαχητές ξεκίνησαν με το… δεξί την 8η εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ενώ οι Διάσημοι ισοφάρισαν την επόμενη ημέρα τις ασυλίες.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης που βγήκε προτεινόμενος, χαρακτήρισε μάλιστα, αναμενόμενη την ψηφοφορία και εύκολους στόχους τους νέους παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι.

«Αν δεν μπας και καλά τις πρώτες ημέρες σε βγάζουν κατευθείαν υποψήφιο οι μπλε και το έχουν δείξει με όλους τους νέους παίκτες. Έχει χωριστεί σε κλίκες οι ομάδες, υπάρχουν και 2-3 κορίτσια που είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Δεν με πιστεύουν οι μπλε, καλύτερα να ήμουν στην κόκκινη ομάδα που με πιστεύει περισσότερο από τη δική μου. Οι μπλε είναι διπρόσωποι και θέλουν να σε φάνε» τόνισε.

Τα λεγόμενα του Παναγιώτη επιβεβαίωσε και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος πήρε θέση για την ψηφοφορία των μπλε χαρακτηρίζοντας την άδικη, ενώ δεν παρέλειψε να κατηογορήσει για ακόμα μια φορά στον Βασάλο ότι αν και αδύναμος αγωνιστικά παίκτης, έχει καταφέρει να καλύπτεται και να μην ψηφίζεται με άλλους τρόπους.

«Ένας παίκτης που έχει πάρα πολλά να δώσει, ο Πάνος Κωνσταντινίδης, δεν του δίνουν τον χρόνο που χρειάζεται για να δείξει τα μέγιστα της απόδοσης του. Και τι κάνουν; Τον ψηφίζουν γιατί δεν θέλουν να αποδείξει πόσο πραγματικά αξίζει. Δεύτερη επιλογή; Κινούμενη στις ίδιες προθέσεις η Τζο. Την Τζο τη γνωρίζω πάρα πολύ καλά και την έχω στηρίξει αρκετές φορές. Τζο μου, εύχομαι να μη στενοχωρηθείς γιατί ήταν αρκετά προβλέψιμοι με την επιλογή τους στο πρόσωπό σου. Κωνσταντίνε Βασάλο, πολύ χαμηλότερο το ποσοστό σου σε σχέση με την Τζο στην αγωνιστική σου απόδοση. Δεν θα ψηφιστείς όμως, γιατί έχεις φροντίσει με όλη την παρέα σου να καλύπτεις πολύ εύστοχα, περίτεχνα και με μαεστρία τον εαυτό σου» είπε μεταξύ άλλων.

Την ίδια ώρα, η κόντρα μεταξύ της Ευρυδίκης Παπαδόπούλου και του Γιώργου Ασημακόπουλου εντάθηκε μετά το συμβούλιο.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας απόρησε για την επίθεση που του έκανε η παίκτρια της αντίπαλης ομάδας, θεωρώντας πως η συμπεριφορά της έχει σκοπό να καλύψει τον συμπαίκτη της Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος είχε έντονη αντιπαράθεση με τον Ασημακόπουλο στο αγώνισμα για την 2η ασυλία.

«Στο συμβούλιο έγινε ροντέο. Η Ευρυδίκη δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει μαζί μου, δεν έχω αναφερθεί καθόλου στο όνομα της κοπέλας και βασικά δεν την ξέρω την κοπέλα και δεν ξέρω ποια είναι, δεν έχουμε κάποια αντιπαράθεση. Με είπε λαμόγιο, μου είπε ότι είμαι ειρωνικός. Εγώ πιστεύω ότι για να καλύψει τον Μπάρτζη που έχει λίγο λερωμένη τη φωλιά του, κάποιος έπρεπε να στοχοποιηθεί και έριξε τα βέλη της πάνω σε μένα. Ένα είναι το θέμα, πήγε να καλύψει την λερωμένη φωλιά του Νίκου Μπάρτζη και κάποιου άλλου από την μπλε ομάδα, θα τον βρω όμως», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 30χρονος επιχειρηματίας.

Διαβάστε επίσης:

Χρύσα Ρώπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ζήτησα 5.000 και μου έδωσε 10.000» (Video)

Πρίγκιπας Χάρι: Αποκαλύψεις για την Κόρτνεϊ Κοξ από τα Φιλαράκια – «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της κι έκανα ναρκωτικά στο σπίτι της»

Μενεγάκη για δηλώσεις Μελέτη: «Εγώ τα πρώτα χρόνια δεν αντιμίλησα ποτέ έτσι – Άκουγα, μάθαινα, το βούλωνα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:33