search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:42
MENU CLOSE

Νίκος Παππάς για Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων: Ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να ορίζει τον ελεγκτή του

02.03.2023 17:50
Nikos Pappas_new

Στην «υπερκομματική» Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός αναφέρεται ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Παππάς, ασκώντας την κριτική ότι δεν μπορεί «ο ελεγχόμενος να ορίζει τον ελεγκτή» αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο ελεγχόμενος είναι η κυβέρνηση.

Παραπέμπει στην δικαστική έρευνα που έχει ήδη διαταχθεί και αφήνει την αιχμή ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βιάζεται να έχει ένα προεκλογικό πόρισμα που θα επιβεβαιώνει τα περί ανθρώπινου λάθους όπως έσπευσε να προδικάσει με το διάγγελμά του.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Παππά:

«Ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Γεραπετρίτη πως ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να ορίζει τον ελεγκτή του. Τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη δε θα διερευνηθούν από κάποια δήθεν “υπερκομματική επιτροπή” που θα ορίσει η κυβέρνηση με πρόσωπα της αρεσκείας της. Υπάρχουν οι αρμόδιες Αρχές που θα τα ερευνήσουν όλα διεξοδικά. Εκτός εάν ο κ. Μητσοτάκης που την προανήγγειλε, έχει κάποια σπουδή να βγάλει ένα προεκλογικό πόρισμα, που θα επιβεβαιώσει αυτό που έσπευσε να προδικάσει εχθές: πως για όλα φταίει “κυρίως ένα ανθρώπινο λάθος”».

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Νέα παραγγελία Ντογιάκου – «Πλήρης διερεύνηση και απόδοση ευθυνών προς πάσα κατεύθυνση» (video)

Τσίπρας με μηχανοδηγούς: «Προαναγγελθείσα η τραγωδία – Να μην κρυφτεί καμία ευθύνη, να μην μείνει τίποτα στο σκοτάδι» (photos/video)

Οικονόμου για Τέμπη: «Έχουν ήδη ταυτοποιηθεί 9 σοροί με τη διαδικασία του DNA» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:42