search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:46
MENU CLOSE

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Εισήγηση στον Μητσοτάκη για διακοπή των δρομολογίων (Video)

04.03.2023 23:36
tempi_pirosvestiki_trena_distichima_1200-700_0303_new

Να διακοπούν τα δρομολόγια των τρένων για δύο με τρεις μήνες μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα τοποθέτησης των συστημάτων ασφαλείας, σε όλη τη γραμμή του σιδηρόδρομου, φαίνεται πως εισηγούνται οι αρμόδιοι στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως μετάδωσε το STAR, η εισήγηση, που αναμένεται να γίνει αρμοδίως στον πρωθυπουργό, θα αφορά στη διακοπή των δρομολογίων των τρένων είτε για δύο, είτε για τρεις μήνες ώστε να προχωρήσουν γρήγορα οι εργασίες.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, οι αρμόδιοι που αναμένεται να κάνουν την εισήγηση στον πρωθυπουργό, εκτιμούν ότι βάσει χρονοδιαγράμματος μέχρι τον Ιούλιο, θα πρέπει να έχουν παραδοθεί τα συστήματα ασφαλείας σε όλη τη γραμμή και πιο συγκεκριμένα στα κομμάτια, όπου δεν υπήρχε το σύστημα.

Σταματώντας τα τρένα για δύο με τρεις μήνες, θα μπορέσουν, να επισπευστούν οι εργασίες, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί σε όλη τη γραμμή η λειτουργία του συστήματος ασφαλείας.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι αρμόδιοι προτείνουν μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες, να γίνεται η μεταφορά των επιβατών από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με λεωφορεία του ΟΣΕ, τα οποία θα προστεθούν σε αυτά του ΚΤΕΛ.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κρίνει την απόφαση α λα καρτ»

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πυλαία

Ελένη Τουλουπάκη: «Σήμερα είναι μια μέρα δικαίωσης» – Τι δήλωσαν οι δικηγόροι της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58