search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:13
MENU CLOSE

Φαίη Μαυραγάνη: «Σιωπή, ίσως και κακώς τον βγάλαμε» (Video)

05.03.2023 12:40
mavragani

Με τον πατέρα του 22χρονου φοιτητή του ΑΠΘ Γιώργου Παπάζογλου, που έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, μίλησε στον αέρα της εκπομπής της στον ΑΝΤ1 η Φαίη Μαυραγάνη.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα. Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε με κάποιον τρόπο, δεν ξεπερνιέται 100%… αλλά η ζωή συνεχίζεται…», είπε συντετριμμένος ο καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, Λυσίμαχος Παπάζογλου.

«Ξέραμε από το πρωί της Τετάρτης ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Εγώ είμαι γιατρός και καταλάβαινα, εντάξει; Προχθές το βράδυ έγινε η ταυτοποίηση απλώς. Ο Γιώργος γύριζε από την Αθήνα», ανέφερε στη συνέχεια.

«Λέμε όλες αυτές τις ημέρες ότι υπάρχουν οι νεκροί… υπάρχουν και οι ζωντανοί νεκροί που είναι οι συγγενείς τους», ανέφερε η δημοσιογράφος. »Τίποτα δεν μπορείς, ούτε να ρωτήσεις, ούτε και να συζητήσεις. Ίσως και κακώς τον βγάλαμε. Τίποτα. Σιωπή…», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα σημερινά πρωτοσέλιδα (Video)

Ναταλία Γερμανού: «Η εκπομπή μας ορφάνεψε από τίτλο – Δεν είμαστε “Καλύτερα δε γίνεται”» (Video)

Νίκος Μάνεσης για Τέμπη: «Κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου και πρώτος εγώ» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:09