search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 04:00
MENU CLOSE

Τεντόγλου για Τέμπη: «Τι να πω; Ντρέπομαι να μιλήσω για την τραγωδία» (Video)

05.03.2023 12:25
tentoglou_aponomi

Στην πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη αναφέρθηκε ο «χρυσός» Μίλτος Τεντόγλου από την Κωνσταντινούπολη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, που σήμερα κατέκτησε τρίτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό κλειστού στίβου, γράφοντας ιστορία, σε δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση ανέφερε: «Ηταν τραγικό αυτό που έγινε. Ντρέπομαι να πω κάτι, αλήθεια. Εμείς είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε και δεν υπάρχει κάτι να απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Ό,τι και να κάνουμε, δεν έχει σημασία για αυτούς, καλύτερα να μην πεις τίποτα σε τέτοιες στιγμές».

O Μίλτος Τεντόγλου ευχαρίστησε τους Έλληνες φιλάθλους που βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Έλληνες, έκαναν φανταστική κερκίδα. Για όλους, όχι μόνο για εμένα. Ήταν ωραία ατμόσφαιρα. Δεν ξέρω πού να το αφιερώσω αυτό το μετάλλιο. Είχα κάποια μηνύματα στο κινητό. Θα έχω και άλλα. Δεν μπορούσα να ασχοληθώ πολύ με το κινητό μου αυτές τις μέρες, κοιμόμουν και περίεργες ώρες για να φτιάξω το πρωινό ξύπνημα. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο στη συνέχεια για το Παγκόσμιο στη Βουδαπέστη», είπε.

»Δεν είμαι ανίκητος. Χάνω και κάποιες φορές. Στα ευρωπαϊκά ίσως ισχύει. Πιστεύω ότι σήμερα μπορούσα να χάσω επειδή δεν ήμουν ο καλός μου εαυτός. Έτσι είναι οι αγώνες. Χάνουν και τα φαβορί και τα αουτσάιντερ να κάνουν κάτι τρελό. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και χαίρομαι που το πέτυχα. Δεν ήμουν τόσο καλός όσο θα έπρεπε, επειδή ήταν πρωινό αγώνας. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο και είχα ένα μεγάλο άκυρο. Δεν είμαι ευχαριστημένος», δήλωσε για σημερινή του επίδοση.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου: 4η η Στεφανίδη: «Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη όταν στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά»

«Την κρατική δολοφονία βαφτίσατε δυστύχημα»: Το πανό των οπαδών του Ιωνικού στο ματς με την ΑΕΚ (Video)

Τέμπη – Χριστόφορος Κωνσταντινίδης: «Κατάφερα να αγωνίζομαι με το εθνόσημο, γιατί υπήρχε από πίσω μια μαμά και αυτή η χώρα τη σκότωσε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06