search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 04:02
MENU CLOSE

Πρώτες διερευνητικές καναλιών με παρουσιαστές για του χρόνου – Ποια συμβόλαια λήγουν, ποιοι αναζητούν τηλεοπτική στέγη

07.03.2023 13:42
paroysiastes-new

Αρχίζουν σταδιακά οι βολιδοσκοπήσεις και οι ανιχνευτικές επαφές τηλεοπτικών στελεχών με παρουσιαστές και συντελεστές εκπομπών.

Η Ελένη Τσολάκη του «Open Weekend» έκανε διερευνητικές επαφές με τον ΑΝΤ1, έπειτα από κρούση του σταθμού και καθώς το συμβόλαιο συνεργασίας με το Open ολοκληρώνεται στο τρέχον έτος. Η πρόταση του σταθμού του Αμαρουσίου αφορούσε αντίστοιχη εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου με την δημοσιογραφική ομάδα που υποστηρίζει την παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια στο μεταξύ είχε συνάντηση με στελέχη του Open προκειμένου να συζητηθεί η ενδεχόμενη ανανέωση συνεργασίας. Ζύγισε τα δεδομένα και- όπως λέγεται- εξέφρασε το ενδιαφέρον να συνεχίσει στο κανάλι της Παιανίας. Με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, οι υπογραφές ως επισφράγιση της συμφωνίας των δύο πλευρών είναι το τυπικό της υπόθεσης.

Το επιβεβαιώνουν και πηγές του Open σύμφωνα με τις οποίες ότι τα πρωινά προγράμματα του καναλιού, για τις καθημερινές και το Σαββατοκύριακο με τις Μπέττυ Μαγγίρα και Ελένη Τσολάκη, αντιστοίχως, συνεχίζουν κανονικά.

Οι σχεδιασμοί του Σκάι για την ώρα επικεντρώνονται στην ενδυνάμωση της απογευματινής ζώνης. Σε αυτή τη χρονική περίοδο θα αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό με τηλεπαιχνίδια. Άλλωστε τα «Ο τρόχος της τύχης» στο Star, «Deal» στον Alpha, «Ρουκ Ζουκ» και «5χ5» στον ΑΝΤ1 και έως πρόσφατα τις καθημερινές το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», είχαν γκελ σύμφωνα και με τις διαπιστώσεις από τις μετρήσεις της Nielsen.

Με το κανάλι του Φαλήρου έχει συμφωνήσει ο Χρήστος Φερεντίνος για τον «Μονομάχο», τηλεπαιχνίδι που είχε παρουσιάσει στο παρελθόν. Εκτός απροόπτου ο Φερεντίνος θα μετακινηθεί έπειτα από την ολοκλήρωση συνεργασίας του με τον Alpha και θα έχει διπλή εμφάνιση στο Σκάι καθώς εκτός του τηλεπαιχνιδιού η πρόταση περιλαμβάνει και βραδινή εκπομπή.

Διερευνητικές επαφές με προτάσεις έγιναν επίσης με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Σκάι έχει στο τραπέζι το τηλεπαιχνίδι «Stil standing». Αλλά ο Σεφερλής ρέπει προς τον Alpha για το τηλεπαιχνίδι «Το μεγάλο παζάρι», ενώ η Μακρυπούλια την οποία ο Σκάι θα ήθελε να κάνει βραδινή εκπομπή με το Νίκο Μουτσινά, εκτός απροόπτου θα συνεχίσει με το «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1 και με το ριάλιτι σόου «Thetraitors» το οποίο αν δεν αλλάξει κάτι στην πορεία θα εντάξει το κανάλι του Αμαρουσίου στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Ξανά μαζί η Αργυρώ και ο Αστέρης – Μπροστά σε μια μεγάλη απειλή ο Ευθύμης (Videos)

Ο Κοντιζάς «έπαθε» Κουτσούμπα – «Αραμπάδες και καρούλια, ραπανάκια και μαρούλια…» (video)

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπακωνσταντίνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44