search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:35
MENU CLOSE

Σπύρος Νικολαΐδης για καλλιστεία: «Θα πάω δικαστικά – Μου χρωστούν το έπαθλο» (Video)

07.03.2023 09:56
spyros-nikolaidis-new

Nομικά αποκάλυψε ότι θα διεκδικήσει ο Σπύρος Νικολαΐδης, το έπαθλο και τα δώρα από τη νίκη του στα καλλιστεία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», ο ηθοποιός της «Γης της Ελιάς» δήλωσε πως το θέμα θα φτάσει στα δικαστήρια, αφού το έπαθλο που κέρδισε ήταν μεγάλης αξίας.

«Μέχρι και σήμερα μου χρωστάνε τα χρήματα, τα οποία τα είχαν τάξει σαν έπαθλο. Όλα αυτά τα δώρα που παρουσίαζαν στον κόσμο ότι θα δώσουν, δεν τα πήρε ποτέ κανένας. Αν θυμάμαι καλά, ήταν 30.000 ευρώ κι ήταν σε προϊόντα, όχι μετρητά», είπε και πρόσθεσε: 

«Προσπάθησε ο δικηγόρος μου να επικοινωνήσει με τον δικό τους, αλλά δεν είχαμε κάποια απάντηση. Θα πάμε δικαστικά. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα με υποτιμήσει κάποιος σαν ηθοποιό, επειδή κέρδισα τα καλλιστεία. Ήμουν ηθοποιός και πριν τα καλλιστεία, είναι κάτι διαφορετικό. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο βέβαια, τα καλλιστεία στην Ελλάδα, δεν αδικώ τα παιδιά. Ακόμα κι εγώ είχα κάποια θεματάκια».

Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα η Ρένα Κουμιώτη

Survivor All Star: Χαμός ανάμεσα σε Μαρτίκα και Ελευθερίου – «Στο δικό σου παιχνίδι ήσουν κλέφτρα, εδώ ήρθες ψεύτρα» (Video)

Βέρτης: «Τα έσοδα θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών» είπε για την απόφαση να τραγουδήσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:15