search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:33
MENU CLOSE

Τραγωδία στα Τέμπη: Το σκυλάκι που επέζησε και αναζητούσε τα αφεντικά του επί ώρες στα συντρίμμια

09.03.2023 17:39
skilaki karditsa tempi – new

Κάθε επιβάτης του τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη με την εμπορική αμαξοστοιχία έχει και μια συγκλονιστική ιστορία πίσω του.

Μία από αυτές, αφορά το σκυλάκι του Βάϊου Βλάχου, η πολιτική κηδεία του οποίου τελέστηκε στην Καρδίτσα, και της συντρόφου του που κατάφερε να βγει ζωντανή από το μοιραίο τρένο. Το ζωάκι τριγυρνούσε για ώρες στα συντρίμμια στα Τέμπη και τους αναζητούσε όπως αναφέρει η εκπομπή Tlive του Alpha.

Οι τρεις τους είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και το βράδυ της Τρίτης 28/2 πήραν τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη όπου διέμεναν. Tην ώρα της σύγκρουσης η σύντροφος του Βαϊου, Δάφνη, εκτινάχθηκε από το βαγόνι και βρέθηκε στα χωράφια από όπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Μιλώντας στο T-Live ο αδερφός της ανέφερε ότι, η κατάσταση της είναι σταθερή, έχει ήδη υποβληθεί σε τέσσερα χειρουργεία και αντιμετωπίζει κάποια αναπνευστικά προβλήματα με τους γιατρούς να εμφανίζονται αισιόδοξοι.

Την ώρα του δυστυχήματος, το σκυλάκι του ζευγαριού κατάφερε να βγει από το βαγόνι και για ώρες τους αναζητούσε μέσα στα χωράφια.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Η ώρα αλλαγής της βάρδιας διορθώθηκε στα χαρτιά με μπλάνκο μετά το δυστύχημα, κατέθεσε ο σταθμάρχης

Στέφανος Ξενάκης: Στις φυλακές Λάρισας ο γνωστός συγγραφέας – Για να εκτίσει την ποινή του

Σύζυγος Γλέζου κατά ΓΣΕΕ: «Συγνώμη να ζητήσετε από την κοπέλα που μου τηλεφώνησε και την εκθέσατε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:32