search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:38
MENU CLOSE

Τηλεόραση: Από το lifestyle στα μεγάλα γεγονότα

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2272
9/3/2023
10.03.2023 16:49
tileorasi new

Δυστυχώς, όπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλο γεγονός, έτσι και τώρα μετά το δυστύχημα βλέπουμε να κυριαρχεί ο «τηλεοπτικός λόγος».

Τηλεπερσόνες που μέχρι χθες σχολίαζαν στυλιστικές επιλογές και κουρέματα κάνουν πολιτική κριτική για τις ευθύνες και τις κυβερνητικές παραλείψεις, χωρίς όμως να μπαίνουν στην ουσία του πράγματος.

Καλοδεχούμενες οι κριτικές και μακριά από εμάς οι επιθέσεις σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν πολιτικά σχόλια. Μπορούμε όλοι. Ωστόσο πρέπει να θυμούνται ότι στις εκπομπές που παρουσιάζουν έχουν πολλές φορές – ηθελημένα ή άθελα τους – φτιάξει το προφίλ πολιτικών, πολιτευτών κ.λπ. Μέσα από τη lifestyle εικόνα που παρουσίαζαν δηλαδή. «Η ωραία σας οικογένεια», «οι σπουδές», «τα υπέροχα ρούχα σας». Είναι μερικά από τα σχόλια που έχουν ακουστεί.

Είπαμε, παιδιά, δεν έχουν όλοι κοντή μνήμη.

Διαβάστε επίσης:

Ο Βαρουφάκης, ο ΟΣΕ και η πώληση

Χρήστος Αηδόνης: Υποψήφιος στον δήμο Παλλήνης ο πρώην υπουργός

Τοπική Αυτοδιοίκηση: «Μάχη» δημάρχων για να προσλάβουν… δημοσιογράφους 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:35