search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:30
MENU CLOSE

Μαρτυρία οδηγού αστικού λεωφορείου: «Όταν βρέχει κάνουμε τον σταυρό μας» (Video)

11.03.2023 13:37
leof new

Οδηγός αστικού λεωφορείου, μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα λεωφορεία τονίζοντας πως υπάρχουν πολλά ζητήματα ασφάλειας σε αυτά.

«Δεν είναι μόνο η συντήρηση, είναι και βρώμικα, ο κόσμος που μπαίνει πίσω παραπονιέται συνέχεια και εμείς στην ουσία που οδηγάμε μέσα στην βρωμιά, προσπαθούμε και εμείς οι οδηγοί να κάνουμε κάποιους ελέγχους στα λεωφορεία, αλλά είναι τόσα πολλά τα προβλήματα που για να βγει η δουλειά θα πρέπει να παραλείψουμε πολλά πράγματα», ανέφερε αρχικά ο οδηγός μιλώντας στο Open.

Ερωτηθείς για τη φθορά που διαπιστώνεται στα ελαστικά των αστικών λεωφορείων, σημείωσε ότι πρόκειται για πολύ σοβαρό ζήτημα καθώς «τα ελαστικά είναι το “νούμερο 1” που πρέπει να κοιτάμε».

Ο οδηγός τόνισε ότι η κατάσταση τους προκαλεί φόβο και ότι όταν βρέχει κάνουν, κυριολεκτικά τους σταυρούς τους να συμβεί κάποιο ατύχημα: «Προσπαθούμε να το κάνουμε όσο πιο ασφαλές γίνεται από την δικιά μας μεριά, αλλά κάποια πράγματα όταν ρίχνει ένα ψιλόβροχο και έχει γλίτσα, εκεί κάνουμε τον…σταυρό μας».

Τέλος, αποκάλυψε ότι εκτός από τα προβλήματα στα ελαστικά πολλά λεωφορεία παρουσιάζουν και προβλήματα στα φρένα. «Εκτός από τα ελαστικά έχουμε προβλήματα και στα φρένα, πρέπει δηλαδή να φτάσει να χαλάσει κάτι για να φτιαχτεί. Αν κάτι δεν φθάσει στο απροχώρητο δεν αλλάζει…! Αν δεν δηλαδή το λεωφορείο δεν είναι δυνατόν να βγάλει δρομολόγιο τότε θα κάνουν μι προχειροδουλειά. Υπάρχουν και λεωφορεία που είναι καλά, αν δεν συντηρηθούν και αυτά την ίδια κατάληξη θα έχουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Γιαννάκος: «Είναι ευχάριστα τα νέα για τους τραυματίες των Τεμπών» (Video)

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Με εντολή του διευθυντή μου έδωσα αναρρωτική στον επιθεωρητή», κατέθεσε ο επιμελητής γιατρός

Τέμπη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο του Intercity 62 λίγο πριν τη σύγκρουση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:29