Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Εκδόθηκε το πόρισμα της ΕΔΕ για την αναρρωτική άδεια που χορηγήθηκε στον επιθεωρητή της Λάρισας, λίγες ώρες μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.
Σύμφωνα με το πόρισμα, ο γιατρός, ο οποίος υπέγραψε αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή -που επικαλέστηκε πρόβλημα με τη μέση- δεν τον εξέτασε. Έδρασε κατόπιν εντολής του προϊσταμένου του.
Σύμφωνα με το MEGA, ο διευθυντή της Νευροχειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, Νικόλαος Χαυτούρας, παραδέχτηκε την γνωριμία του με τον επιθεωρητή του ΟΣΕ, ωστόσο, όπως κατέθεσε, δεν γνώριζε την ιδιότητά του.
Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο Νικόλαος Χαυτούρος τέθηκε εκτός των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο θα ήταν υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές.
Διαβάστε επίσης:
Τραγωδία στα Τέμπη: Ο σταθμάρχης στη Λάρισα έμαθε για τη σύγκρουση από την Πυροσβεστική (Videos)
Τραγωδία στα Τέμπη: Τα καταγραφικά θα δείξουν τις συνθήκες του δυστυχήματος
Ηλεία: Χειροπέδες σε 54χρονο για βιασμό ανήλικης – Πώς την προσέγγισε
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.