search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:34
MENU CLOSE

Φρίκη στην Ημαθία: 13χρονος φέρεται να βιάζε 12χρονο επί 8 μήνες

13.03.2023 12:54
efivos

Σοκ προκαλεί η υπόθεση των αλλεπάλληλων βιασμών που φέρεται ότι υπέστη ένα 12χρονο αγόρι, από έναν 13χρονο, στην Ημαθία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ επί 8 ολόκληρους μήνες, ένα 12χρονο αγόρι φέρεται να έπεφτε θύμα βιασμού από έναν 13χρονο…

Ο 12χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αποκάλυψε στην 33χρονη μητέρα του τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του και μαζί, προχώρησαν στην καταγγελία.

Ξύλο και απειλές

Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε το παιδί, ο 13χρονος φερόμενος ως δράστης, τον οδηγούσε σε διάφορα σημεία και τον βίαζε αφού πρώτα τον χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές ενώ παράλληλα τον απειλούσε.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, αυτό φέρεται να συνέβαινε από την 1 Αυγούστου έως και την περασμένη εβδομάδα, 8 Μαρτίου.

Ο 12χρονος, υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση χθες Κυριακή 12/3/2023, όπου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή εντοπίστηκαν ανάλογα ίχνη.

Σε βάρος του 13χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα ασφαλείας Αλεξανδρειας, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Διαβάστε επίσης:

Άλκης Καμπανός: «Ο φίλος του έφερε βαθύ τραύμα, βρισκόταν σε πανικό» – Τι κατέθεσαν διασώστες του ΕΚΑΒ (video)

ΑΑΕΕ: Δικαίωμα του εργαζόμενου η άρνηση έκθεσης στα social media της επιχείρησης – Τι ισχύει για τις αναρτήσεις σε προσωπικά προφίλ

Ηράκλειο: Χτυπούσε με μανία στο κεφάλι τη σύντροφό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:28