search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:29
MENU CLOSE

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο χώρος μας είναι τοξικός – Δεν σου συγχωρούν ότι έκανες επιτυχία χωρίς να κοιμηθείς με αφεντικά» (Video)

13.03.2023 10:50
vicky–chatzivasileioy-new

Για την επαγγελματική της διαδρομή, αλλά και τις «πισώπλατες μαχαιριές» που παρατηρούνται στον χώρο της τηλεόρασης πίσω από τις κάμερες μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, η παρουσιάστρια υπογράμμισε -μεταξύ άλλων- ότι ένα πράγμα που δεν της «συγχωρήθηκε» ποτέ, ήταν το γεγονός ότι κατάφερε να κάνει επιτυχία, χωρίς να «κοιμηθεί με αφεντικά…»

«Σίγουρα έχω δεχθεί πισώπλατες μαχαιριές όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο. Υπάρχει κανείς που δεν έχει δεχθεί; Εννοείται, βέβαια. Μα ο χώρος μας είναι ένας χώρος αρκετά τοξικός και νομίζω πως οι μαχαιριές είναι καθημερινότητα.

Στον δικό μας χώρο είναι πιο άγρια η κατάσταση, δεν είναι μόνο τα φώτα. Γιατί δεν μπορεί ο άλλος να σου συγχωρήσει ότι κάνεις επιτυχία χωρίς να έχεις ούτε κοιμηθεί με τα αφεντικά ούτε γλύψει κανέναν ούτε κάνοντας φατρίες μέσα στο κανάλι. Δεν στο συγχωρούν εύκολα αυτό, Θέμη. Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που έκανα τη δουλειά μου, την έκανα με αυτή την επιτυχία την καταγεγραμμένη όπως έχει πει η ιστορία και γυρνούσα στην οικογένεια μου. Δεν είχα ποτέ καμία εμπλοκή – διαπλοκή με κανένα ζητούμενο από αυτά που προανέφερα.

Αυτό δεν στο συγχωρούν εύκολα. Δεν το σκέφτομαι όμως καν, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με αυτό. Βάζω τον χρόνο μου και την ενέργεια μου σε πιο ουσιαστικά πράγματα. Κάνω delete κατευθείαν. Εντάξει, μέχρι που οι μαχαιριές γίνονται τόσο πολλές που βλέπεις μια αιμορραγία να σε εξουθενώνει και λες “φτάνει, μέχρι εδώ, φεύγω”. Θέλω πάνω απ’ όλα να είμαι υγιής» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ 2023-Μπρένταν Φρέιζερ: Κέρδισε το A’ Βραβείο Ανδρικού Ρόλου και «λύγισε» από τη συγκίνηση – Δεν μπορούσε να μιλήσει (Video)

Όσκαρ 2023: Η… ενόχληση της Άνζελα Μπάσετ όταν κέρδισε η Τζέιμι Λι Κέρτις – Viral η αντίδρασή της (Video)

Survivor All Star – Ασημακόπουλος: Βγήκε υποψήφιος και άρχισε να απειλεί ότι θα αποχωρήσει οικειοθελώς (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:29