search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:15
MENU CLOSE

Υπό κατάρρευση ο στόλος της ΟΣΥ – Ξεκόλλησε πόρτα από εν κινήσει λεωφορείο (Photo)

16.03.2023 15:32
leoforeio_new

Υπό κατάρρευση βρίσκεται ο στόλος της ΟΣΥ, καθώς συνεχώς καταγράφονται επικίνδυνα περιστατικά για την ασφάλεια επιβατών, εργαζομένων, αλλά ακόμα και διερχόμενων πεζών.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη (15/3) επιβάτες του λεωφορείου Α1 (Βούλα – Πειραιάς) είδαν τη μισή πόρτα του οχήματος να ξεκολλά. Τη συγκράτησαν μάλιστα οι ίδιοι για να μη φύγει εντελώς και βρεθεί στο δρόμο.

Οπως αναφέρει σε καταγγελία του επιβάτης της γραμμής, το λεωφορείο «αναγκάστηκε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου μπροστά απο το Νιάρχος γιατί το δεξί φύλλο της μεσαίας πόρτας ξεχαρβαλώθηκε και ήταν έτοιμο να πέσει. Ευτυχώς οι επιβάτες το συγκράτησαν και ο οδηγός συγκράτησε τα 2 φύλλα με ταινία».

Ο οδηγός του οχήματος ενημέρωσε άμεσα τους επιβάτες ότι δε θα ξανανοίξει τη μεσαία πόρτα για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο δεν κατέβασε τους επιβάτες ώστε να εκκενωθεί το λεωφορείο για λόγους ασφαλείας, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό.

Έτσι, στη συνέχεια και όπως καταγγέλλει ο ίδιος επιβάτης, μπροστά από τον σταθμό Εδεμ και ενώ το λεωφορείο ήταν σταματημένο σε στάση, «το ξεχαρβαλωμένο φύλλο δυστυχώς έπεσε προς τη μεριά του δρόμου».

Ο οδηγός συγκράτησε πάλι τα φύλλα με ταινία και συνέχισε τη διαδρομή του για όσο διάστημα τουλάχιστον ο συγκεκριμένος επιβάτης παρέμεινε στο όχημα.

Το περιστατικό παραδέχεται και η ΟΣΥ, ενώ μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, η οποία αφορά κυρίως τον οδηγό και το λόγο για τον οποίο δεν ακινητοποίησε άμεσα το όχημα ώστε να το εκκενώσει βασει των κανονισμών.

Διαβάστε επίσης:

Πορεία για τα Τέμπη: Επεισόδια στο Σύνταγμα – Μολότοφ και χημικά (photos/videos)

Απεργία: Χιλιάδες στους δρόμους για τα Τέμπη – «Εσείς μετράτε κέρδη και ζημιές, εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές» (photos)

Επεισόδια στην Αθήνα: Ζημιές στο αυτοκίνητο της Όλγας Γεροβασίλη – Τραυματίστηκε ο οδηγός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:11