search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:45
MENU CLOSE

Δωροθέα Μερκούρη: Το video-έκπληξη από την κόρη της στον τηλεοπτικό αέρα

18.03.2023 16:26
dorothea-merkoyri_new

Η Δωροθέα Μερκούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου, όπου και δέχτηκε on air μήνυμα από την κόρη της, Γαία Μερκούρη.

Μέσα από ένα βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα της, ενώ εξέφρασε το παράπονό της για τις στιγμές εκείνες που καθορίζει το πρόγραμμα και τις συνήθειες της.

«Κάτι που με εκνευρίζει και το κάνεις συχνά, είναι πως όταν θες να κάνεις ένα πράγμα και ταυτόχρονα θυμάσαι κι άλλα 15 πράγματα που ήθελες να κάνεις και δεν καταλήγεις ποτέ σε αυτό που ήθελες αρχικά να κάνεις.

Κάτι άλλο που το έχουμε πει, το έχουμε συζητήσει και του έχουμε βγάλει το ζουμί, είναι: μη μου λες τι να κάνω γιατί μου’ ρχεται να κάνω εντελώς το αντίθετο. Ό,τι μου ζητάς: “Φτιάξε το κρεβάτι σου, πλύνε τα δόντια σου” θα τα κάνω ούτως ή άλλως, έχω φτάσει 19χρονών πια», είπε η Γαία Μερκούρη.

Διαβάστε επίσης:

Ρέμος για Βανδή: «Τώρα ζει τη δεύτερη εφηβεία της» – Η απάντησή της on stage (Video)

Survivor All Star: «Δικαιώθηκα», λέει η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τη δήλωση «βόμβα» Ιλιτζαλί (Videos)

Ηλίας Μαμαλάκης: «Tενεκέδες ξεγάνωτοι κάνουν διάφορα πράγματα στην τηλεόραση κι εγώ έμεινα εκτός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:41