search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:20
MENU CLOSE

MasterChef: Αποχώρηση με δάκρυα (Video)

18.03.2023 08:24
MasterChef_new

Για την παραμονή τους στο MasterChef κλήθηκαν να… μονομαχήσουν, το βράδυ της Παρασκευής, μέλη της κόκκινης και της μπλε ομάδας που ηττήθηκαν στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής.

O Παύλος Λούλης από την μπλε ομάδα έθεσε υποψήφια προς αποχώρηση τη Γιώτα Λιοσπερίτη ενώ η Σέβα Λογοθέτη από την κόκκινη ομάδα έθεσε προς αποχώρηση ως υποψήφιο τον εαυτόν της. Στον …τάκο βγήκαν ακόμη οι Νίκος Κοντος, η Μαρία Ματσούκαρου και ο Παύλος Λούλης που κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο του Culinary Consultant.

Οι τρεις κριτές μαζί και ο καλεσμένος τους δοκίμασαν τα πέντε πιάτα και έκριναν ποιος ή ποια θα μαγείρευε για τελευταία φορά στο MasterChef.

Από το ριάλιτι μαγειρικής αποχώρησε οριστικά η Σέβα Λογοθέτη.

«Το MasterChef ήταν μια κλωτσιά που έπρεπε να μου δώσει κάποιος για να καταλάβω πραγματικά πως αυτό είναι που θέλω να κάνω. Σας ευχαριστώ πραγματικά για αυτή την ευκαιρία» ανέφερε, μεταξύ άλλων, με δάκρυα στα μάτια, η πρώην παίκτρια κατά την αποχώρησή της.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα σημερινά πρωτοσέλιδα (Video)

«Σασμός» και «Η γη της ελιάς» συνεχίζουν, αλλά κάποιοι ηθοποιοί σταματούν

«Είμαστε μαζί»: Οι συντελεστές της εκπομπής του ΑΝΤ1 δίνουν πρόγευση λιγο πριν από την πρεμιέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11