search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:19
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Να ζητήσει συγγνώμη ο Γεραπετρίτης για τα ψέματα και τη συγκάλυψη ευθυνών

18.03.2023 10:42
syriza_logo2_new

Να ζητήσει συγγνώμη για τη συγκάλυψη ευθυνών και τα ψέματα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από τον υπουργό Επικρατείας αρμόδιος για θέματα Μεταφορών.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου, αναφέρει πως οι «εικόνες απόλυτης εγκατάλειψης στο κτήριο τηλεδιοίκησης Λάρισας που μετέδωσε χθες ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, αποτελούν κόλαφο για τη κυβέρνηση και ειδικότερα για τον κ. Γεραπετρίτη που από την πρώτη ημέρα επιχειρεί με ψέματα να συγκαλύψει τις κυβερνητικές ευθύνες».

»Μετά τον ΟΣΕ και τους εργαζόμενους στον ΟΣΕ, μετά από πληθώρα δημοσιευμάτων και καταγγελιών, έρχεται ένα ακόμη ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει ότι ο σταθμός τηλεδιοίκησης στη Λάρισα που καταστράφηκε τον Ιούλιο του 2019, έκτοτε δεν αποκαταστάθηκε και δεν επαναλειτούργησε ποτέ. Αν όσοι διοικούν τον ΟΣΕ είχαν φροντίσει να  αποκατασταθεί ώστε να ξανατεθεί σε λειτουργία, θα είχε αποφευχθεί το μοιραίο», συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αναμένουμε από τον κ. Γεραπετρίτη, που δεν τόλμησε ούτε καν να ορκιστεί υπουργός για να μην αναλάβει ευθύνες, μετά το χθεσινό ρεπορτάζ να δώσει εξηγήσεις για τα ψέματα που λέει εδώ και 15 ημέρες. Και να ζητήσει μια ακόμη συγνώμη, αυτή τη φορά ειλικρινή. Γιατί τα ψέματα και η συγκάλυψη των ευθυνών είναι η χειρότερη προσβολή στη μνήμη των ανθρώπων που άδικα χάσαμε», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Πρώτη συνεδρίαση της ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ μετά τα Τέμπη- Στο τραπέζι και η τύχη Πολάκη μετά την επιστολή απολογίας

Μέτωπο ΝΔ-ΟΣΕ εναντίον ΡΑΣ μετά το πόρισμα για τους σταθμάρχες

Βαρουφάκης: Δεν αναγνώρισε τους συλληφθέντες για την επίθεση στα Εξάρχεια – Ζήτησε αποπομπή Θεοδωρικάκου


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15