search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:53
MENU CLOSE

Σασμός: Με αλλαγές την επόμενη σεζόν – Εκείνοι που φεύγουν και εκείνοι που συνεχίζουν

20.03.2023 10:23
sasmos1-new

Είναι γνωστό πως ο «Σασμός» θα είναι «παρών» και την επόμενη σεζόν στο πρόγραμμα του Alpha. Ωστόσο, σημειώνονται κάποιες διαφοροποιήσεις στα πρόσωπα που θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στην υπόθεση της σειράς.

Πριν από καιρό είχε γίνει γνωστό ότι Δημήτρης Ήμελλος και Μαρία Πρωτόπαπα, οι ηθοποιοί δηλαδή που κάνουν τον Αντώνη και τη Μαρίνα δεν θα συνέχιζαν στην επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με εκείνες τις εξελίξεις θα υπήρχε μια ομαλή αποχώρηση καθώς θα παντρεύονταν- όπως και έγινε- και κατά το σενάρια θα έπαιρναν την απόφαση να «ανέβουν» στην Αθήνα για να συνεχίζουν τη ζωή τους. Η εκδοχή εκείνη μοιάζει να μην έχει απομακρυνθεί.

Ο Αντώνης έπειτα από τη σφαίρα που δέχθηκε από τον Ευθύμη τη γλιτώνει- υπήρξε σεναριακή πρόταση να αφήνει την τελευταία πνοή του- αλλά παθαίνει μετατραυματική αμνησία.  Θα συνέλθει, θα αναγνωρίσει τη Μαρίνα και εν τέλει θα ζήσουν ευτυχισμένοι. Εδώ μένει να φανεί, αν έπειτα από αυτή τη λαχτάρα, θα πάρουν εν τέλει την απόφαση- σύμφωνα με το σενάριο- να εγκαταλείψουν το νησί για την πρωτεύουσα και να κουνήσουν μαντήλι στη σειρά. Άλλωστε οι δύο ηθοποιοί πριν από καιρό είχαν εκφράσει επιθυμία να έχουν χρόνο  για να διοχετεύσουν την ενέργεια τους και σε άλλες επαγγελματικές κατευθύνσεις. Οπότε αυτό το «και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα» πιθανόν είναι να μην ταυτίζεται με το οριστικό φινάλε της σειράς.

Το ερωτηματικό για την «επόμενη μέρα» του Παύλου Βρουλάκη στο «Σασμό» φαίνεται να βρίσκει απάντηση. Ο Στέλιος Μάινας δεν ήταν βεβαίο ότι θα συνέχιζε και του χρόνου. 

Ο Παύλος Βρουλάκης θα είναι παρών στον τρίτο κύκλο της σειράς αλλά όχι για… πάντα. Με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστό ο Στέλιος Μάινας θα συνεχίζει να παίζει τον Παύλο Βρουλάκη αλλά για καμιά 35αρια επεισόδια ακόμα. Λέγεται δε πως θα προκληθεί ρήγμα στη σχέση του με την Αιμιλία, ανεπανόρθωτο μάλιστα.

Ο σκεπτικισμός για τη συνέχεια στη σειρά δείχνει να ξεπεράστηκε από την πλευρά του Ορφέα Αυγουστίδη και της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη. Άλλωστε έχουν «ανοιχτούς λογαριασμούς» μεταξύ τους. Λέγεται ότι στην λίαν προσεχώς ο Αστέρης μαθαίνει πως ο Πετρής είναι γιός του. Σοκ έτσι… Συναποφασίζουν με την Αργυρώ- έπειτα κι από αυτό- να μην έχουν μυστικά ο ένας από τον άλλον. Όλα δείχνουν ότι Αργυρώ και Αστέρης θα πορευθούν μαζί μέχρι να «πέσει» η αυλαία της σειράς.

Η γιαγιά Ειρήνη της Όλγας Δαμάνη, θα συνεχίσει και θα έχει στον επόμενη σεζόν πιο καθοριστικό ρόλο. Πλην όμως θα έχει… ημερομηνία λήξης, κατά τηλεοπτικούς κύκλους περι την παραγωγή με τραγικό τρόπο.

Μαθιός και Βασιλική συνεχίζουν με απρόσμενες εξελίξεις για τους τηλεθεατές. Μια από τις κρίσιμες είναι η στιγμή κατά την οποία η Βασιλική της Μαριλίτας Λαμπροπούλου θα μάθει πως ο Μαθιός του Δημήτρη Λάλου είναι εκείνος που «έφαγε» τον μακαρίτη.

Η Καλλιόπη Σταματάκη της Μαρίας Τζομπανάκη… βράχος για τη σειρά και την πλοκή της. Στον τρίτο κύκλο επίσης, φαίνεται να συνεχίζει τελικά και η Ευγενία Σαμαρά που κάνει την Στέλλα Καμαριωτάκη.

Διαβάστε επίσης:

Ανθή Βούλγαρη: Επέστρεψε στην εκπομπή – Τι είπε για την υγεία της (Video)

Περρής για Καινούργιου: «Ανατριχιαστικά κακή στην ενημερωτική της παρέμβαση» (Video)

Γιώργος Αυτιάς: Η ανακοίνωση για τη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:42