search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:29
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Συμμαχία «Παπανδρεϊκών» στο δρόμο προς τις κάλπες   

21.03.2023 06:00
Giorgos Papandreou_new

Οι σχέσεις του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Γιώργο Παπανδρέου είναι εξαιρετικές. Υπάρχει σεβασμός, αλληλοκατανόηση και συχνή επικοινωνία.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ εμπιστεύεται την κρίση του πρώην Πρωθυπουργού, ενώ για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής ζητάει συχνά την συμβουλή του ή τη γνώμη του. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για τους «Παπανδρεϊκούς». Στελέχη δηλαδή που πρόκεινται στον Γιώργο Παπανδρέου, τα οποία θα είναι υποψήφια έχουν δημιουργήσει μία άτυπη συμμαχία στο δρόμο προς τις κάλπες.

Μην πάει ο νους σας σε… δισταυρίες, όχι ότι δεν γίνονται κι αυτά αλλά εδώ έχουμε μία άλλου είδους αλληλοϋποστήριξη. Δημοφιλείς υποψήφιοι πηγαίνουν σε εκλογικές περιφέρειες άλλων υποψηφίων για να στηρίξουν τους συντρόφους τους.

Όλα αυτά την ώρα που υπάρχει και έντονος προβληματισμός για τις δημοσκοπήσεις, οι οποίες μετά και την τραγωδία στα Τέμπη δείχνουν σημαντική πτώση για το ΠΑΣΟΚ. «Αποτυχία αν είμαστε λίγο πάνω από το 10%», λέει στο topontiki.gr κορυφαίος «Παπανδρεϊκός».

Διαβάστε επίσης:

Γεραπετρίτης: Δεν απάντησε σε ερώτηση στη Βουλή για τα Τέμπη γιατί ήθελε να… φύγει (Video)

Νέα Δημοκρατία: Κινητοποίησαν όλο τον μηχανισμό για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μαρούσι – Χιλιάδες email 

ΠΑΣΟΚ: Οι συζητήσεις για «Αλιβιζάτο Πρωθυπουργό» – Τι απαντούν στα δημοσιεύματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25