search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 21:45
MENU CLOSE

Νέα Σμύρνη: «Ντρέπομαι για τα παιδιά μου» – Εξωφρενική η αντίδραση της μητέρας της 14χρονης που έπεσε θύμα μαστροπείας

23.03.2023 17:48
sexual-abuse-1-new

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η πρώτη αντίδραση της μητέρας της 14χρονης που ζούσε σε ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη και έπεσε θύμα μαστροπείας.

Η 14χρονη και η 16χρονη αδελφή της φιλοξενούνταν στο ίδρυμα εδώ και τρία χρόνια, καθώς το οικογενειακό τους περιβάλλον είχε κριθεί ακατάλληλο. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, τα άλλα δύο αδέρφια τους φιλοξενούνται σε άλλη δομή.

«Ντρέπομαι για τα παιδιά μου. Δεν ευθύνομαι εγώ, έκανα ό,τι μπορούσα για να τα σώσω» δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της 14χρονης και εξήγησε ότι η ίδια είναι άνεργη και δεν μπορούσε να τα μεγαλώσει. Η ίδια υποστηρίζει ότι η 14χρονη παρασύρθηκε από τις κακές παρέες.

«Εγώ πήγα στον εισαγγελέα και ζήτησα να βάλει τα παιδιά μου σε ιδρύματα γιατί δεν μπορούσα να τα μεγαλώσω», είπε, προσθέτοντας ότι το έκανε για να είναι τα παιδιά της ασφαλή. Παράλληλα, όπως είπε, ένιωθε ότι στο συγκεκριμένο ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη τα παιδιά της κινδύνευαν, αφού μπαινόβγαιναν σε αυτό όποτε ήθελαν.

«Μιλούσα μαζί της, αλλά όχι συχνά. Ένιωθα ότι δεν ήταν ασφαλής. Μπαινόβγαιναν και οι δύο όποτε ήθελαν. Είχαν φύγει πολλές φορές. Δε με ενημέρωνε ποτέ το ίδρυμα. Μου έκρυβαν πολλά πράγματα. Τους ρώταγα πού ήταν τα παιδιά και μου έλεγαν θα γυρίσουν, τους ρωτούσα πόσο καιρό έλειπαν και δεν μου απαντούσαν. Θέλω να πάνε σε άλλο ίδρυμα, μέχρι να μπορέσω να ορθοποδήσω και να τα πάρω υπό την εποπτεία μου» ανέφερε η μητέρα.

Σημειώνεται πως σχετικά ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού αναφερόμενος στην οικογένεια της 14χρονης χθες είχε πει πως σύμφωνα με τον ίδιο, αυτήν τη στιγμή τα δύο κορίτσια δεν έχουν κανέναν δικό τους άνθρωπο να τα προστατέψει.

Τον Δεκέμβριο του 2021 τα δύο κορίτσια αφαιρέθηκαν από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Σίγουρα, για να παίρνει ο εισαγγελέας κάποια παιδιά από την οικογένειά τους, δεν επικρατούν σε αυτήν και οι καλύτερες καταστάσεις. Ό,τι και να λένε τώρα οι γονείς τους, δεν ήταν γονείς και για αυτόν τον λόγο τους αφαιρέθηκε η επιμέλεια των παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τρία πρόσωπα, ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως μαστροπός, αλλά κι ένας πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος φέρεται να μαγνητοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο τους βιασμούς της 14χρονης, ενώ σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, κατά περίπτωση, για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία. Αναμένεται να απολογηθούν αύριο, Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Στον ανακριτή όλα τα έγγραφα για την επικινδυνότητα των σιδηροδρόμων – «Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση στη Λάρισα»

Κορωνοϊός: 71 διασωληνωμένοι και 75 θάνατοι την τελευταία εβδομάδα

Τρένα: Διστακτικοί παραμένουν οι επιβάτες – Μετ’ εμποδίων η κίνηση των εμπορικών αμαξοστοιχιών (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 21:45