search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:17
MENU CLOSE

Νέα Σμύρνη: Η κατάθεση της 14χρονης στους αστυνομικούς – Ποιος ο ρόλος του πρώην τροφίμου της Κιβωτού του Κόσμου

22.03.2023 22:38
viasmos_new

Σοκ προκαλεί το περιεχόμενο της κατάθεσης της 14χρονης που διέμενε σε δομή στη Νέα Σμύρνη και έπεσε θύμα μαστροπείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, η 14χρονη στην κατάθεσή της στους ψυχολόγους αποκάλυψε το όνομα ενός άνδρα, ο οποίος την έπεισε να εκδίδεται.

Το ανήλικο κορίτσι, στην κατάθεση που έδωσε παρουσία ψυχολόγων, είπε πως γνώρισε τον 30χρονο μέσω των social media, την έπεισε να εκδίδεται, παραδέχθηκε τη συνάντηση στο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, ενώ υποστήριξε ότι δεν ήξερε τίποτα για τη βιντεοσκόπηση του βιασμού της.

Ειδικότερα, η 14χρονη στην κατάθεσή της ανέφερε ότι γνωρίστηκε με έναν 30χρονο μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, ο οποίος την έπεισε να εκδίδεται. Την ίδια ώρα παραδέχθηκε τη συνάντηση στο ξενοδοχείο, ωστόσο εξήγησε ότι δεν γνώριζε για τη βιντεοσκόπηση.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής οι τρεις άνδρες μετέφεραν το ανήλικο κορίτσι σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας. Αφού το κράτησαν εκεί μέχρι τα ξημερώματα στη συνέχεια το επέστρεψαν στο ίδρυμα της Νέας Σμύρνης.

Ο ρόλος του πρώην τροφίμου της Κιβωτού του Κόσμου

Ανάμεσά στους τρεις μαστροπούς είναι και 24χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε προχωρήσει σε ψευδείς καταγγελίες για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου ως πρώην φιλοξενούμενος της δομής σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο 24χρονος συνελήφθη μαζί με έναν 25χρονο κοντά στον σταθμό «Αγία Μαρίνα» όπου είχε κλείσει ραντεβού η 16χρονη αδελφή της ανήλικης, προσποιούμενη ότι είναι η 14χρονη. Λίγο αργότερα συνελήφθη και ο 29χρονος «Ταχίρ» που φέρεται να έμπλεξε το παιδί και να το εκμεταλλευόταν με σκοπό το κέρδος.

Κατά την ανάκρισή του ο 24χρονος ομολόγησε ότι το βράδυ της 19ης Μαρτίου και μέχρι τις 05:00 της 20ης Μαρτίου ήταν μαζί με τον «Ταχίρ» και άλλον έναν στο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι με τον «Ταχίρ» δεν ήρθαν σε συνουσία με την ανήλικη, αλλά βιντεοσκοπούσαν την πράξη.

Εκτός από τα 7 βίντεο που τράβηξε και κατασχέθηκαν μαζί με το κινητό του τηλέφωνο, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους και στιγμιότυπα συνομιλιών ανάμεσα στον 24χρονο και τον «Ταχίρ», όπου ο δεύτερος αναφέρει: «Για δουλειά πάμε. Να μιλήσουμε στην (σ.σ. το όνομα της ανήλικης). Για βίζιτα».

Η συνομιλία αυτή, μάλιστα, «καίει» τον 24χρονο, διότι από αυτήν φαίνεται ξεκάθαρα ότι γνώριζε τόσο την 14χρονη, όσο και το κύκλωμα. Όπως σχολιάζουν αστυνομικές πηγές, ο «Ταχίρ» του μιλά σαν να είναι «υπάλληλός» του, ξεκαθαρίζοντάς του ότι πάνε «για δουλειά» με την ανήλικη.

Διαβάστε επίσης:

Κηφισιά: Βίντεο -ντοκουμέντο με το «δράκο» που επιτίθεται σε οκτάχρονο κορίτσι

«Πυρά» της προέδρου της ΡΑΣ προς την κυβέρνηση: Φτάνει με τον διασυρμό, τα ψέματα και τις δολοφονίες χαρακτήρα

Κυψέλη: Άγριος ξυλοδαρμός του Χρήστου Ρήγα της Χρυσής Αυγής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:14