search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:56
MENU CLOSE

Επίθεση Οικονόμου σε Τσίπρα: Συνεχίζει ακάθεκτος να προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών

24.03.2023 13:23
oikonomou new

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ότι «προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών προσπαθώντας να υποστηρίξει το προεκλογικό του αφήγημα», εξαπέλυσε ο Γιάννης Οικονόμου.

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει ακάθεκτος να προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών προσπαθώντας να υποστηρίξει το προεκλογικό του αφήγημα. Μιλά για αξιοκρατία αυτός που πολέμησε κάθε θεσμική προσπάθεια λογοδοσίας και αξιολόγησης», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Μιλά για δικαιοσύνη και σεβασμό του δημοσίου συμφέροντος αυτός που έχει στο πλάι του δύο καταδικασμένους στο Ειδικό Δικαστήριο Υπουργούς του με το βαρύτατο για δημόσιο λειτουργό αδίκημα, της παράβασης καθήκοντος. Τον παλαιότερο και στενότερο συνεργάτη του τον κ. Παππά και τον κ. Παπαγγελόπουλο. Μιλά για σύγχρονο και αποτελεσματικό Κράτος αυτός που έχει αναγάγει σε κορυφαία στελέχη του Υπουργούς προηγούμενων Κυβερνήσεων που ήταν οι στυλοβάτες του κρατισμού και της κομματοκρατίας», προσθέτει.

«Δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί κανείς που πιστεύει στον εκσυγχρονισμό του Κράτους και στην αξιολόγηση, σε σύγκρουση με χρόνιες παθογένειες και συντεχνιακές αντιλήψεις που μάς κράτησαν και μάς κρατούν πίσω», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ σε Ανδρουλάκη: Το ποιος θα είναι πρωθυπουργός το λήγει ο λαός με την ψήφο του

Σκέφτεται σοβαρά η ΝΔ το ενδεχόμενο και τρίτων εκλογών;

Οικονόμου: Με έκθεση του 2018 απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για το «χαστούκι» του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:56