search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 06:31
MENU CLOSE

Νέα Σμύρνη: Στη φυλακή οι δυο από τους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

24.03.2023 18:40
nea-smirni-mastropia-1-new

Στις φυλακές οδηγούνται με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα οι δύο εκ των τριών κατηγορουμένων για την υπόθεση μαστροπείας στη Νέα Σμύρνη.

Νωρίτερα, απολογήθηκαν ενώπιον της 31ης Ανακρίτριας και οι τρεις κατηγορούμενοι, για βαρύτατα αδικήματα, που αφορούν τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 14χρονης φιλοξενούμενης σε δομή προστασίας κοριτσιών.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι δύο εξ αυτών κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ ένας κρίθηκε ελεύθερος χωρίς όρους. Ειδικότερα, στη φυλακή μπαίνει ο 29χρνος φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος μαστροπείας και ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, για τις κατηγορίες της μαστροπείας και παιδικής πορνογραφίας που τους αποδίδονται.

Η 14χρονη γνώρισε αρχικά τον 29χρονο βασικό κατηγορούμενο, πατέρα ανήλικων παιδιών, ο οποίος φέρεται να ξεκίνησε την εκπόρνευσή της. Για τον 24χρονο, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν βρέθηκε ποτέ σε συνάντηση με το παιδί, φαίνεται η ίδια η 14χρονη σε κατάθεση της να τον έχει βγάλει εκτός εγκληματικής συμπεριφοράς. Στην υπόθεση εμπλέκεται και τέταρτος κατηγορούμενος, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος και του αποδίδεται η κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο.

Οι δύο προφυλακιστέοι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν στις απολογίες τους όσα τους αποδίδονται στο κατηγορητήριο, και φέρονται να υποστηρίζουν πως δεν είχαν σεξουαλική επαφή με την μαθήτρια. 

Τα στοιχεία θα ερευνηθούν από την δικαστική έρευνα ώστε μεταξύ άλλων να προσδιοριστεί το εύρος της υπόθεσης, ο χρόνος εκκίνησης των πράξεων σε βάρος της ανήλικης αλλά και να εντοπιστούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν.

Η έρευνα των αρχών εκτιμάται ότι θα αποκαλύψει αν η 14χρονη ήταν το μοναδικό κορίτσι που παρασύρθηκε από τον 29χρονο μαστροπό, ή αν η υπόθεση αφορά τη δράση μεγάλου κυκλώματος με θύματα ευάλωτα παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Έγγραφο-φωτιά από τη ΡΑΣ 4 ημέρες πριν από το δυστύχημα – «Όλοι γνώριζαν» την κατάσταση στον σιδηρόδρομο

24ωρη απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ την Τρίτη 28 Μαρτίου

Τέλος στο θρίλερ της διπλής εξαφάνισης στη Χαλκιδική – Στη Γαλλία η μητέρα και η 3χρονη κόρη της – Επικοινώνησε με τις αρχές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01