search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:57
MENU CLOSE

Ναταλία Γερμανού: «Σα θαυμάστρια της Νατάσας και του Θεοφάνους, δεν ήθελα να ακούσω αυτόν τον στίχο» (Video)

25.03.2023 15:52
germanou

Τον σάλο που προκάλεσε το διαφημιστικό του Jumbo και η διασκευή του τραγουδιού «Φεγγάρι μου», που έχει ερμηνεύσει η Νατάσα Θεοδωρίδου, σε στίχους Γιώργου Θεοφάνους, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια και στιχουργός πήρε θέση και εμφανίστηκε αρνητική που το συγκεκριμένο τραγούδι διασκευάστηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο.

«Να πούμε τα αυτονόητα. Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που ένα τραγούδι διασκευάζεται χιουμοριστικά για ένα διαφημιστικό. Είναι κάποια τραγούδια που προσφέρονται και μπορούν να γίνουν. Προσφέρονται για σάτιρα. Το “Φεγγάρι μου”, προσωπική ταπεινή μου άποψη, δεν ήταν γι αυτό το πράγμα. Σαν ακροάτρια και θαυμάστρια της Νατάσας και του Θεοφάνους, δεν ήθελα να ακούσω τον Τάκη Μπουγά και αυτόν τον στίχο. Πέστε να με φάτε», είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Εγώ την καταλαβαίνω και τη στεναχώρια της Νατάσας. Χθες βράδυ, όπως μου έγραψε μια κοπέλα στο Twitter, που ήταν εκεί, η Νατάσα δεν το τραγούδησε το “Φεγγάρι μου” στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Πιθανόν να είναι σύμπτωση», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Μπουγάς για Θεοδωρίδου: «Αν είναι στεναχωρημένη, πρόβλημά της» (Video)

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Δεν έχω μισήσει ποτέ καλεσμένο, αλλά το πας φιρί – φιρί» (Video)

Κατερίνα Καραβάτου: «Η μαμά μου “έφυγε” ενώ άκουγε τη φωνή μου από μια τηλεόραση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:55