search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:44
MENU CLOSE

Μπουγάς για Θεοδωρίδου: «Αν είναι στεναχωρημένη, πρόβλημά της» (Video)

25.03.2023 14:24
mpougas_new

Για τη διασκευή του τραγουδιού «Φεγγάρι μου» και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η διαφήμιση των Jumbo για το Πάσχα μίλησε ο Τάσος Μπουγάς στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Έγινε χοντρό νταβαντούρι με εμένα και το διαφημιστικό. Άλλοι έχουν θυμώσει, άλλοι δεν έχουν θυμώσει γιατί έχουν πάρει ”πακέτα”», ανέφερε ο «πλανητάρχης».

Όταν ρωτήθηκε αν έχει επικοινωνήσει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και απάντησε: «Δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Την παραδέχομαι σαν τραγουδίστρια, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να μιλήσω μαζί της. Να ρωτήσω εγώ τη Νατάσα αν θα πω το τραγούδι; Δεν έχει καμία σχέση».

«Το πρόβλημα είναι της Νατάσας Θεοδωρίδου. Εγώ επανάφερα το τραγούδι στην επικαιρότητα γιατί είχε ξεχαστεί και δεν το έλεγαν σε κανένα μαγαζί και δεν ξέρω αν το έλεγε και η ίδια. Θα δούλευα με την Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά έχω δουλέψει με μεγαλύτερα ονόματα από την Νατάσα. Είμαι εκτελεστής τραγουδιών, αυτό λένε και τα συμβόλαια που κάνω», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, όταν ρωτήθηκε ο Τάσος Μπουγάς αν θα έκανε ξανά διαφημιστικό για τη γνωστή αλυσίδα απάντησε: «why not?».

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Δεν έχω μισήσει ποτέ καλεσμένο, αλλά το πας φιρί – φιρί» (Video)

Κατερίνα Καραβάτου: «Η μαμά μου “έφυγε” ενώ άκουγε τη φωνή μου από μια τηλεόραση»

Μυρτώ Αλικάκη: Οι απώλειες που τη σημάδεψαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:40