search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:15
MENU CLOSE

«Όχι» Αρναούτογλου σε ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη

25.03.2023 15:07
arnaoutoglou new

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα για το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, με τον παρουσιαστή να ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να πάρει τη θέση κανενός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στο «Καλύτερα δε γίνεται», ωστόσο, το κανάλι φέρεται να έκανε προσέγγιση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να αναλάβει το πρωινό.

«Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να ήταν ξεκάθαρος και να έδωσε την απάντησή του ότι θα είναι και του χρόνου στη θέση του με τους ίδιους συνεργάτες, όμως ο ΑΝΤ1, προσπάθησε να βρει τρόπο προσέγγισης προς τον Γρηγόρη, για να δει αν θα ήθελε να ασχοληθεί με την πρωινή ζωή, γιατί είχε σχέδια για τον Γιώργο Λιάγκα να τον έχει σε διπλό ταμπλό», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Ο Γρηγόρης απάντησε αμέσως όχι. Δεν δέχτηκε την πρόταση, γιατί όπως τόνισε ο ίδιος, υπάρχει ο Λιάγκας και τόνισε ότι ο ίδιος, ακόμα κι αν επέμενε ο σταθμός, δεν θα μπορούσε με τις υπάρχουσες συνθήκες να κάνει το πρωινό που θέλει αυτός στη ζώνη 10-1. Την ίδια στιγμή, ο ΑΝΤ1 ψάχνει να βρει κάτι άλλο για να δώσει στον Γιώργο Λιάγκα, επειδή κέρδισε το στοίχημα με τα νούμερα τηλεθέασης».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: «Γκολ» από την εθνική Ελλάδος στο δυναμικό κοινό

MasterChef: Στα «κόκκινα» η ένταση στο συμβούλιο των ομάδων – «Όπως γουστάρω θα σου μιλάω… τσόφλια» (Video)

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42