search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:19
MENU CLOSE

Άγριος καυγάς Λιάγκα-Καλύβα – «Στην εκπομπή μου θα μου πεις και τι θα λέω» – «Δεν με φιμώνει κανείς» (video)

27.03.2023 13:27
liagkas_kaliva_2703_1200-700_new

Ένταση δημιουργήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Το Πρωινό», ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Άρια Καλύβα, με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε 90χρονος αγρότης κατά του ΟΣΕ για ζημιές στο χωράφι του, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, ο αγρότης κατέθεσε μήνυση επειδή, όπως υποστηρίζει, οι διασώστες που έσπευσαν στα Τέμπη μετά το δυστύχημα, πάτησαν στο χωράφι του και προκάλεσαν ζημιές. Το ποσό που ζητάει ο 90χρονος είναι 2.000 ευρώ, για να κάνει τις επισκευές.

Στην εκπομπή προβλήθηκαν και δηλώσεις του Χρήστου Χούπα, που έχασε την κόρη του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, ο οποίος είπε πως ο ίδιος επιμελείται λεπτομερώς το μνήμα του παιδιού του.

Σε εκείνο το σημείο ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε, λέγοντας πως «τέσσερις εβδομάδες μετά και κλαίει πάνω από το μνήμα της κόρης του που το φτιάχνει ο ίδιος. Η υπόλοιπη κοινωνία οφείλει να κάνει βήματα πίσω στους ανθρώπους αυτούς και να δείξει ότι τους σέβεται και να μην κάνει οτιδήποτε στα μάτια αυτών των ανθρώπων που να φαίνεται προκλητικό».

«Θα παραχωρούσα αυτά τα τ.μ. που είναι ποτισμένα με αίμα παιδιών να γίνει ένα μικρό εκκλησάκι. Το εκκλησάκι να το κάνει ο ΟΣΕ», πρόσθεσε και ακολούθησε έντονος διάλογος με την Άρια Καλύβα.

Καλύβα: Νομίζω συμφωνούμε σε ό,τι αφορά το timing. Ο άνθρωπος αυτός τώρα έχει δικαίωμα να αποζημιωθεί από την πολιτεία.
Λιάγκας: Έλα τώρα, ρε μην το κάνουμε τώρα σίριαλ, σε παρακαλώ πάρα πολύ.
Καλύβα: Να το κάνουμε, γιατί το συνεχίζεις; Εσύ το συνεχίζεις, όχι εγώ. Σε παρακαλώ…
Λιάγκας: Στην εκπομπή μου θα μου πεις και τι θα λέω… Συγγνώμη κιόλας, θα σου πάρω και την άδεια για να λέω την άποψή μου.
Καλύβα: Κι εγώ έχω δικαίωμα να απαντώ. Δεν με φιμώνει κανείς.
Λιάγκας: Σου είπα εγώ να μην τοποθετείσαι; Σε φίμωσα;

Διαβάστε επίσης:

Τα ύστερα του κόσμου! Ο Πορτοσάλτε ειρωνεύεται το κλίμα στη ΝΔ – «Λατρεία ο ένας για τον άλλο!» (video)

ΕΡΤ: Δύο νέες παραγωγές μυθοπλασίας 2,3 εκατ. ευρώ για τη σεζόν 2023-2024

Κώστας Τσουρός: «Δίπλα μου έβλεπα ανθρώπους να καίγονται κι εγώ έπρεπε να βγω ζωντανά και να μεταδώσω την είδηση» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:19