search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:58
MENU CLOSE

Ο Ολυμπιακός τιμά τον Βασίλη Σπανούλη – Αποσύρει τη φανέλα με το Νο7

27.03.2023 18:19
spanoulis_new

Ο Ολυμπιακός τιμά τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς ανακοίνωσε ότι στις 17 Σεπτεμβρίου θα αποσύρει τη φανέλα του, τιμώντας τον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία της ομάδας.

Η φανέλα του ηγέτη των «ερυθρόλευκων» είναι η πρώτη που θα αποσύρει ο Ολυμπιακός στην ιστορία του, τιμώντας έτσι τον μεγάλο αρχηγό της ομάδας.

Η συγκεκριμένη κίνηση θα είχε γίνει νωρίτερα, αλλά πήρε αναβολή λόγω του κορωνοϊού. Τελικά, θα γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου.

Ο νυν προπονητής του Περιστερίου φόρεσε την «ερυθρόλευκη» φανέλα από το 2010 ως το 2021, κατακτώντας δύο φορές το τρόπαιο της Euroleague και τρία πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«“A champion is one who is remembered. A legend is one who is never forgotten.” – Matshona Dhliwayo (“Πρωταθλητής είναι κάποιος που τον θυμούνται. Μύθος είναι εκείνος που δεν ξεχνιέται ποτέ”).

Με ένα ξεχωριστό event στις 17/09/2023, που θα περιλαμβάνει μοναδικές και ιστορικές στιγμές, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Θρύλο, Βασίλη Σπανούλη και είναι έτοιμη να σηκώσει στον «ουρανό» του ΣΕΦ τη φανέλα με το Νο7!

Μείνετε συντονισμένοι…».

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: Ο Κιμ Τιλί διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις

Χολαργός – Ηλυσιακός: Σοβαρά επεισόδια στο ματς της ανόδου (Video)

ΕΠΟ: Σε κλίμα έντασης η σύσκεψη των «6» με Μπαλτάκο-Μπένετ για τη διαιτησία (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15