search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 04:28
MENU CLOSE

Κρατερός Κατσούλης: Η εξομολόγηση για την επαγγελματική ανασφάλεια – «Τελευταία νιώθω καλύτερα»

28.03.2023 19:28
krateros-katsoylis-new

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη διαδρομή του στην υποκριτική, την επαγγελματική “ανασφάλεια” που αντιμετώπιζε τα πρώτα χρόνια και το “τέλος της ανθρωπότητας” που διαφαίνεται.

Στο “The 2Night Show” της Δευτέρας (27/03) βρέθηκε ο Κρατερός Κατσούλης σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο γνωστός ηθοποιός με διάθεση για αυτοκριτική, έκανε τη δική του αναδρομή στην καριέρα του στην υποκριτική, ενώ ερωτηθείς για το εάν αισθάνεται πως είναι καλός ηθοποιός είπε: “Μετά από 32 χρόνια, νομίζω ότι είναι και λίγο ύβρις να πει κανείς ότι δεν νιώθει ότι μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά. Τώρα τελευταία νιώθω καλύτερα. Πάντα μαθαίνουμε. Νομίζω ότι τα πρώτα 10 χρόνια που δούλευα και που ζούσα αποκλειστικά από αυτή τη δουλειά, μέχρι να πάρω και τον πρώτο πιο ουσιαστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο, είχα την αγωνία του τι θα γίνει τελικά. ‘Θα γίνω ηθοποιός;’, ‘θα κάνω αυτή τη δουλειά;'”.

Στη συνέχεια μίλησε για τη δυστοπία που ζούμε τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας την ανάγκη να είμαστε παρόντες και ενεργοί πολίτες, ενώ έκανε λόγο και για το “τέλος της ανθρωπότητας”.

Με πειράζει που όλα αυτά τα χρόνια εδώ και μία 30ετία-40ετία ζούμε με πάρα πολλά ψέματα, υποκρισία, αδιαφορία χωρίς να είμαστε άμοιροι ευθυνών γιατί με έναν τρόπο συμμετέχουμε σε αυτό και έχουμε βρεθεί σε μία πάρα πολύ άσχημη κατάσταση και θεωρώ ότι ουσιαστικά είναι το τέλος της ανθρωπότητας. Έχω πλήρη γνώση του τι λέω. Από τη στιγμή που έχουμε σταματήσει πρακτικά να ενδιαφερόμαστε ο ένας για τον άλλον και να επικοινωνούμε έχουμε ορίσει μία ημερομηνία λήξης. Είναι σαφές πια ότι δεν υπάρχει επιστροφή, αν δεν αλλάξουμε συλλογιστική“, είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μοιράστηκε την εμπειρία του, ως παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών, αναφέροντας πως “υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγαπάνε τη δουλειά αλλά τη θέση που έχουν”, κάτι που όπως είπε, συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα, όπως και στην πολιτική.

“Και οι πολιτικοί μας έτσι είναι. Αγαπάνε τη δουλειά για τη θέση και για την αμοιβή. Δεν αγαπάνε τη δουλειά για τον λόγο που υπάρχει αυτή η δουλειά. Αυτά που ζούμε τον τελευταίο καιρό είναι συγκλονιστικά. Ανέκαθεν έχουμε ζήσει συγκλονιστικά πράγματα πολλές φορές, αλλά αυτά τώρα πια είναι αυτό που λες ‘ε, να σου πω όμως, να τελειώνουμε; να τελειώνουμε;’. Εδώ είναι αυτό που λένε ‘από τύχη ζούμε’ και έχουμε και παιδιά, υπάρχουν παιδιά, νέοι άνθρωποι”, κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Στάνκογλου: «Υπήρχαν μέρες στη Νέα Υόρκη που μετρούσα τα χρήματά μου για να πάρω το μετρό»

Survivor All Star: Η γκάφα που «έκαψε» τον Γκότση στο συμβούλιο – «Θα έχουμε και κινητό ρε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15