search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:28
MENU CLOSE

Στην Ελλάδα η Μόνικα Μπελούτσι (Photo)

29.03.2023 13:10
mpeloytsi-new

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες, Τρίτη, η Μόνικα Μπελούτσι, με την Ιταλίδα σταρ να πραγματοποιεί συχνά ταξίδια στη χώρα μας, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο φωτογράφος Νίκος Ζώτος τη συνάντησε κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και φωτογραφήθηκε μαζί της, ανεβάζοντας το σχετικό στιγμιότυπο στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», η Μόνικα Μπελούτσι είναι πολύ πιθανό να μένει στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», ωστόσο, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Λίγο πριν την αναχώρησή της από την Ελλάδα, επισκέφτηκε το Μουσείο της Ακρόπολης προκειμένου να θαυμάσει από κοντά τους πολιτιστικούς θησαυρούς της Ελλάδας, της χώρας που όπως έχει επανειλημμένα εξομολογηθεί, κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Εκεί συναντήθηκε με τη Μαρίνα Πατούλη

Τα ταξίδια της Μπελούτσι στην Ελλάδα

Η Μόνικα Μπελούτσι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Πάρο αφού τα τελευταία χρόνια αποτελεί μία από τις πρώτες της επιλογές για τα καλοκαίρια της.

Το παρακάτω στιγμιότυπο από το καλοκαίρι του 2022 δημοσίευσε στο Instagram ο λογαριασμός με το όνομα Soula Glamorous όπου βλέπουμε την Ιταλίδα σταρ να κάθεται σε ένα μαγαζί με φαγητό.

Διαβάστε επίσης:

Χάιντι Κλουμ: Πιο σέξι από ποτέ στο κόκκινο χαλί – Το αποκαλυπτικό φόρεμα που μαγνήτισε τα βλέμματα (Video)

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ιάσονα Τριανταφυλλίδη: «Ποτέ δεν με συγκίνησε, είναι πολύ κακόψυχος» (Video)

Λιάνης για Βουγιουκλάκη: Άνοιξε μια μεταξένια ρόμπα, έδειξε το στήθος της και μου είπε «παρ’το» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:28