search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:02
MENU CLOSE

Βάσια Τριφύλλη: «Δεν ξεχωρίζω καμία Ελληνίδα παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη» (Video)

29.03.2023 10:35
vasia-trifilli-new

Για τις δύσκολες περιόδους που έχει βιώσει, για τους έρωτες της ζωής της αλλά και για τα χρήματα που έβγαλε από την τηλεόραση μίλησε η Βάσια Τριφύλλη.

Μιλώντας στο Happy Day, η ηθοποιός μίλησε και για τις παρουσιάστριες, επισημαίνοντας ότι κατά τη γνώμη της όταν μια γυναίκα φτάσει στην ηλικία των 40, δεν έχει μέλλον στην τηλεόραση.

«Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Μια εποχή ήμουν ερωτευμένη με έναν συνάδελφό σας δημοσιογράφο και είχα νευριάσει πάρα πολύ. Από τα νεύρα μου, κατέβαινα την Μιχαλακοπούλου αντίθετα και έβριζα όλο τον κόσμο, νόμιζα ότι όλοι οι άλλοι έκαναν λάθος εκτός από μένα.

Διεκδικούσα τα χρήματα με πάθος, γίνομαι αμείλικτη, ανέφερε, ενώ μιλώντας για την τηλεόραση τόνισε: «Δεν ξεχωρίζω καμία Ελληνίδα παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη. Στην τηλεόραση, όταν φτάσεις 40 ετών, είσαι νεκρή και δεν στο λένε. Αρχίζει η παραφιλολογία αν έκανες lifting. Εγώ δεν έχω κάνει lifting και φαίνεται»

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Γκότσης: Τα πρώτα λόγια μετά την αποβολή του από το Survivor All Star (Video)

Ελεονώρα Μελέτη: Το bullying που υπέστη τα πρώτα χρόνια της τηλεόρασης – «Έφτασα στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού» (Videos)

Κρατερός Κατσούλης: Η εξομολόγηση για την επαγγελματική ανασφάλεια – «Τελευταία νιώθω καλύτερα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:00