search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:41
MENU CLOSE

Φαίη Σκορδά: «Δε λειτουργώ με “καβάντζες” στη ζωή μου, αλλά με εντιμότητα και συναίσθημα»

01.04.2023 11:05
faii-skorda-new

Και για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 το καλοκαίρι που πέρασε μίλησε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά στο περιοδικό Glow.

«Υπήρξαν πολλές και διαφορετικές συζητήσεις, ήθελαν να μείνω στον ΑΝΤ1 -με όποιον τρόπο- αλλά δεν μπορούσα. Ήταν μία καθαρά προσωπική απόφαση, χωρίς να έχω έτοιμο το επόμενο βήμα. Δε λειτουργώ με “καβάντζες” στη ζωή μου, αλλά με εντιμότητα και συναίσθημα», ανέφερε η παρουσιάστρια.

»Για τα δεδομένα της τηλεόρασης, ίσως θα έπρεπε να είμαι πιο σκληρή, αλλά στο τέλος της ημέρας μένουν οι αξίες μας. Κι αν ο χώρος είναι δύσβατος, τον μοναδικό άνθρωπο που έχω ταλαιπωρήσει είναι εμένα ευτυχώς. Και αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές δεν προστάτευσα τον εαυτό μου», πρόσθεσε.

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε ακόμη: «Ό,τι λάθη έχω κάνει τα πλήρωσα εγώ, είναι λάθη προς εμένα την ίδια και έχω υποστεί τις συνέπειες. Ακόμη κι όταν φοβήθηκα στις “σκοτεινές περιοχές” αυτής της δουλειάς, έφτασα στα 43 μου και συνεχίζω να την κάνω από την πλευρά του ροζ. Δε θα τιμωρούσα ποτέ κάποιον, αυτό για μένα δεν υπάρχει ούτε καν ως σκέψη. Έχω μάθει να στηρίζω τους συνεργάτες μου, με τα καλά και τα κακά τους. Έχω μάθει να ακούω και στο τέλος να αποφασίζω εγώ».

Διαβάστε επίσης:

Φως στο Τούνελ: «Τέτοια παιχνιδάκια όχι εδώ» – «Απασφάλισε» η Αγγελική Νικολούλη

Σέρρες: «Σε αγαπώ για ό,τι είσαι» – «Λύγισε» το Twitter με το φινάλε

Εφημερίδες: Οι τίτλοι στα σημερινά πρωτοσέλιδα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:38