Αντίνοος Αλμπάνης: Περιμένω τη μήνυση για το φιλί στον Θεοχάρη Ιωαννίδη (Videos)
Για τη μήνυση που εκρεμμεί σε βάρος του από το ekklisiaonline επειδή είχε φιλήσει τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο στόμα, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του -και όχι μόνο- μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης.
Αφού ολοκληρώθηκε η ζωντανή σύνδεση, ο Αντίνοος Αλμπάνης σχολίασε: «Περιμένω και εγώ μία μήνυση από εκεί. Είχε απειλήσει ότι θα με μηνύσει, επειδή φίλησα τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο στόμα στην εκπομπή του. Μάλλον δεν θα γίνει, αφού ακόμα δεν έχει γίνει κάτι».
Στη συνέχεια, σημείωσε χαρατηριστικά: «Αυτό που ξεχνάμε είναι ότι πέρα από Χριστιανοί Ορθόδοξοι, είμαστε κι Ευρωπαίοι πολίτες. Η Ε.Ε. έχει μια πολύ συγκεκριμένη κουλτούρα, με την οποία πρέπει να εναρμονιζόμαστε. Αν δεν μας αρέσει αυτό… Δεν θα το πω βασικά, γιατί δεν θα φύγει η Ελλάδα από την Ε.Ε.».
Ο ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση τη θρησκεία. Όπως είπε, για πολλά χρόνια δεν ήταν πιστός, αφού θεωρούσε πως δεν μπορεί να υπάρχει Θεός, με τόσα δεινά που συμβαίνουν στην ανθρωπότητα.
«Είχα χάσει την πίστη μου, όταν αρρώστησα, γιατί έλεγα ότι δεν μπορεί να συμβαίνουν τόσα δεινά στην ανθρωπότητα κι όλα αυτά να γίνονται με την ανοχή του όποιου Θεού. Δεν είναι αυτό η θρησκεία κι ο Θεός. Ένιωσα μια πολύ μεγάλη ανάγκη να στρέψω το βλέμμα μου πάνω και να εναποθέσω κάπου την ανησυχία, το βάρος που ένιωθα. Είναι ωραίο να σκύβουμε το κεφάλι και να γινόμαστε λίγο πιο μικροί. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Η θρησκεία είναι πολύ χρήσιμη, απαραίτητη και πολύ προσωπική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Διαβάστε επίσης:
Μπάρκα: Πάντα θα λένε ότι είμαι «βύσμα» (Video)