search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:32
MENU CLOSE

Ντέπυ Γκολεμά: «Η Φαίη Σκορδά έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της…» (Video)

02.04.2023 17:45
ntepy-gkolema-new

Για όλους και για όλα μίλησε η Ντέπυ Γκολεμά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Σχολιάζοντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και στον Λάκη Λαζόπουλο, η τηλεκριτικός ανέφερε πως είναι άνευ λόγου και της προκαλεί γέλιο.

Για την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στον Ιάσoνα Τριανταφυλλίδη, η Ντέπυ Γκολεμά είπε: «Ο Ιάσονας είπε χοντράδες και θα του συνιστούσα να μην επιτίθεται τόσο πολύ. Θα συνιστούσα στον Γρηγόρη, με τον οποίο είχα και εγώ κόντρες παλιά, να μην απαντάει».

«Η Ιωάννα Μαλέσκου γυρίζει στον Ant1»

Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε και για την κόντρα της Κατερίνας Καινούριου με τον Νίκο Μουτσινά, τονίζοντας πως είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να γίνει. «Ο Μουτσινάς χαρακτήρισε παλιά την εκπομπή της Κατερίνας, λες και αυτός κάνει κάτι μοντέρνο και θα μας λείψει που θα τον χάσουμε», ανέφερε.

Η τηλεκτιρικός αποκάλυψε για το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Mαλέσκου πως γυρίζει στον ΑΝΤ1.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου γυρίζει στον ΑΝΤ1. Άδικα δέχτηκε όλη αυτή την κριτική, μακάρι να ξαναγυρίσει στην τηλεόραση. Άδικη κριτική δέχεται και η Ελίνα Παπίλα που ακόμη δεν ξεκίνησε η εκπομπή της, πέσανε όλοι να την φάνε. Η τηλεόραση έχει γίνει ανθρωποφάγο μέσο. Η Φαίη Σκορδά έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της που έφυγε από τον Ant1», είπε.

«Υπάρχουν συνάδελφοι που κρατάνε την εικόνα της τηλεόρασης ψηλά», επισήμανε.

«Το Survivor το έχουν αποδομήσει παραγωγή και παίκτες»

Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε και για τηλεοπτικά προγράμματα. «Το Survivor το έχουν αποδομήσει η παραγωγή και οι παίκτες, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για τα πολλά χρήματα που παίρνουν».

«Έδωσε» μάλιστα και βραβεία. «Το βραβείο για την ψυχαγωγία», είπε, «θα το έδινα στην Ελένη Μενεγάκη. Είναι μία έξυπνη γυναίκα που κατάλαβε πως πρέπει να γυρίσει στον τόπο του… εγκλήματος. Υπάρχουν συνάδελφοι, όπως η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η Νίκη Λυμπεράκη, η Σοφία Παπαϊωάννου και ο Σταύρος Θεοδωράκης που κρατάνε την εικόνα της τηλεόρασης ψηλά. Όλοι ασχολείστε με τη σαβούρα».

Διαβάστε επίσης:

«IQ 160»: Η Πηνελόπη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της με τα νέα στοιχεία

Δημήτρης Παπανώτας: Τα γενέθλια και τα δάκρυα στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι» (Video)

Survivor All Star: Έρχεται νέα ανατροπή – Η αποψινή ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:20