search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:39
MENU CLOSE

Τέμπη: Η στιγμή που το τρένο πέρασε από το σημείο της τραγωδίας (Video/Photo)

03.04.2023 13:31
hellenic train new

Συγκινητική και για πολλούς συγκλονιστική ήταν η στιγμή που το πρώτο τρένο της γραμμής Θεσσαλονίκη – Αθήνα πέρασε από το σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη.

Ήδη έχουν περάσει 32 ημέρες από τη μοιραία νύχτα που συγκρούστηκαν μετωπικά οι δύο αμαξοστοιχίες και έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι.

Τη στιγμή που το Ιntercity, που είχε ξεκινήσει νωρίτερα από Θεσσαλονίκη προσέγγιζε το σημείο του τραγικού δυστυχήματος, ο μηχανοδηγός έκοψε ταχύτητα, ενώ εκείνη τη στιγμή μίλησε στην ΕΡΤ με τρεμάμενη φωνή ο κ. Παπακωνσταντίνου, προϊστάμενος της αμαξοστοιχίας. «Πολλή συγκίνηση, παιδιά, μεγάλη συγκίνηση, σας παρακαλώ πολύ…» είπε.

Η εικόνα το τρένου να περνάει ακριβώς στο σημείο όπου έγινε η σύγκρουση, εκεί όπου είναι τοποθετημένα λουλούδια στη μνήμη των 57 αδικοχαμένων ανθρώπων ήταν συγκλονιστική.

Το Intercity πέρασε λίγο πριν τις 12:00 από το σημείο της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη. Οι 52 – όλοι και όλοι – επιβάτες του κοιτούσαν από τα παράθυρα τα λουλούδια, τις ράγες και το εικονοστάσι που έχει στηθεί για τα 57 θύματα.

Οι μηχανοδηγοί κοντά στους εικονολήπτες που απαθανάτιζαν τις στιγμές σε βίντεο.

Διαβάστε επίσης

Δίκη Πισπιρίγκου: «Ήρθε απλά και μας είπε ότι δεν λειτουργεί το οξύμετρο, δεν περίμενα τέτοια αντίδραση», κατέθεσε παιδίατρος

Κακοκαιρία «ILINA»: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από το μεσημέρι – Μήνυμα 112 στη Θεσσαλονίκη

Περίεργη υπόθεση στα Χανιά: Πυροβολισμοί σε σταθμευμένο αυτοκίνητο δημοτικής συμβούλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:37