search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:04
MENU CLOSE

O Σίλβιο Μπερλουσκόνι υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία – Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν

06.04.2023 15:40
berlusconi

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι άρχισε κύκλο χημειοθεραπείας, όπως διέρρευσε από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, στο οποίο εισήχθη χθες.

Ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε πριν από λίγο αναφέρει ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι «υποφέρει εδώ και καιρό από χρόνια αιματολογική πάθηση, και πιο συγκεκριμένα από «χρόνια μυελομονοκυτταρική λευχαιμία». Προστίθεται, δε, ότι στη φάση αυτή ο ασθενής «έχει εισαχθεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας εξαιτίας λοίμωξης των πνευμόνων».

Το ανακοινωθέν υπογράφεται από τους καθηγητές Αλμπέρτο Τζανγκρίλο (τον προσωπικό γιατρό του Καβαλιέρε) και Φάμπιο Τσίτσερι.

Παράλληλα, στο ανακοινωθέν υπογραμμίζεται ότι η αγωγή που έχει ξεκινήσει, προβλέπει τη θεραπεία της πνευμονικής λοίμωξης, με περιορισμό της παθολογικής υπερπαραγωγής λευκών αιμοσφαιρίων και την επιστροφή στην προγενέστερη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε γραφεία του κόμματος του Κιλιτσντάρογλου στην Κωνσταντινούπολη

Ταϊβάν: «Μπουρλότο» και πάλι στο τρίγωνο Ουάσινγκτον – Πεκίνου – Ταϊπέι (Videos)

Ρωσία: Μεθυσμένος έπεσε από τον 19ο όροφο πάνω σε αυτοκίνητο και σώθηκε (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:03