Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τον κύκλο συνεργασίας ο οποίος άνοιξε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, μεταξύ Open και Χρύσας Μασούρου -η οποία προηγουμένως ήταν στην ΕΡΤ- ολοκληρώθηκε σήμερα.
Η Μασούρου είχε -λέγεται- εκφράσει την επιθυμία της να μην συνεχίσει στο κανάλι πριν από περίπου ένα μήνα, αναφέρουν γνώστες των ενδότερων του Open και σήμερα είναι η τελευταία ημέρα εργασίας της, όπως ενημέρωσε και επισήμως νωρίτερα το μεσημέρι ο σταθμός.
Υποστηρίζεται ότι η ολοκλήρωση της συνεργασίας έγινε σε καλές συνθήκες και πως το μέχρι σήμερα επιτελικό στέλεχος του καναλιού της Παιανίας συνέβαλε, από την πλευρά του, στην αλλαγή προφίλ και χαρακτήρα του σταθμού και στην εξέλιξη του.
Κατά άλλη εκδοχή τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς αρμονικά και υποστηρίζεται ότι η Χρύσα Μασούρου αν και πιστώθηκε τις επιλογές στη μυθοπλασία «Έρωτας φύγας» και «Η δική μας οικογένεια», χρεώθηκε τις προτάσεις εκπομπών «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου, η οποία κόπηκε αλλά λόγω συμβολαίου η παρουσιάστρια εξακολουθεί να αμείβεται από το σταθμό, «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» με τη Μάριον Μιχελιδάκη, «Λάβα» με τον Βαγγέλη Περρή και «Ό,τι αγαπώ» με το Γιάννη Μπέζο, εξαιτίας χαμηλών τηλεθεάσων.
Διαβάστε επίσης:
ΑΝΤ1+: Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο για τη «Ζωή» με τη Μαρία Καβογιάννη (Photos/Video)
Σασμός: Η σκηνή με τον Μαθιό που «ξεσήκωσε» το Twitter
ΕΡΤ: Νεα σειρά ντοκιμαντέρ για τους Έλληνες των ΗΠΑ από τη Μάγια Τσόκλη
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.