search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 18:16
MENU CLOSE

Ο Λάκης Γαβαλάς σε «επικίνδυνες αποστολές» στη σειρά «Η δική μας οικογένεια» του Open

05.04.2023 16:23
lakis gavalas 54- new

Γκουρού της υψηλής αισθητικής ο Λάκης Γαβαλάς γίνεται μέλος της σειράς «Η δική μας οικογένεια» (20.00, Open) και αναλαμβάνει απόψε μια άκρως επικίνδυνη αποστολή, την οποία μόνο εκείνος μπορεί να φέρει εις πέρας.

Πρέπει να καταφέρει να μεταμορφώσει τη Μάρθα (Υρώ Μανέ) σε πραγματική λαίδη της αριστοκρατίας προκειμένου να γνωρίσει επιτέλους τον Αριστοτέλη Δεμούνδο (Χάρης Ρώμας).

Η Μάρθα αισθάνεται προσβεβλημένη, όταν η Ευδοκία της λέει πως ο Αριστοτέλης Δεμούνδος θα την απαξιώσει, καθώς  η αριστοκρατία από παλιά σιχαινόταν τους σνομπ και νεόπλουτους.

Δεν πτοείται όμως η Μάρθα και αναζητά τον παλιό της φίλο, τον διάσημο μόδιστρο Λάκη Γαβαλά, τον οποίο βρίσκει παρατημένο σ’ ένα γηροκομείο. Με τη βοήθεια της Ειρήνης, της κόρης της, η Μάρθα προσπαθεί να τον πείσει να αναλάβει το styling της για να εντυπωσιάσει τον Δεμούνδο.

 Με τα πολλά ο Λάκης Γαβαλάς αναλαμβάνει να μεταμορφώσει την ανεπίδεκτη μαθήσεως Μάρθα,  σε μια υπέρκομψη και με αισθητική κυρία περιωπής.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Ο Τόλης βαδίζει σε επικίνδυνα μονοπάτια (Video)

«Μεγάλες προσδοκίες»: ΒΒC και FX ετοιμάζουν «πειραγμένη» εκδοχή του μυθιστορήματος (Photo)

Οργή και… γλέντι στο Twitter για το ανάποδο διάγραμμα του Action24 – «Είναι για Άραβες;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 18:15