search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:14
MENU CLOSE

Χρηστίδου σε Καινούργιου: «Πλάκα κάνουμε! Μην τα παίρνουμε όλα τόσο βαριά!»

08.04.2023 12:30
xristidou_kainouriou

Να λύσει την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη και την Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι», σε προηγούμενη εκπομπή της αναφέρθηκε στην υποτιθέμενη κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τον Νίκο Μουτσινά, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια του Alpha να πάρει θέση.

Το πρωί του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου, βλέποντας την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε, θέλησε να απαντήσει στον «αέρα», καθώς -όπως είπε- τηλεφώνησε στην Κατερίνα αλλά εκείνη δεν την απάντησε.

«Είναι γνωστό πια, έχει αποκαλυφθεί ότι είμαστε εμμονικοί. Επίσης, έχει αποκαλυφθεί ότι κάνουμε τοξικό μοντάζ, δηλαδή νομίζαμε ότι το κρύβαμε πολύ καλά με το πέπλο του χιούμορ αλλά όχι… και κοροϊδεύαμε όλους αυτούς που απαντάνε από τη μία εκπομπή στην άλλη… αλλά ήρθε η ώρα να απαντήσουμε κι εμείς», ανέφερε χαριτολογώντας η Σίσσυ Χρηστίδου, πριν πέσει το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ο Ευθύμης δρομολογεί το σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης στήνει ενέδρα θανάτου στον Βίκο

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα σημερινά πρωτοσέλιδα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:03