search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:31
MENU CLOSE

Δαλάι Λάμα: Σάλος με βίντεο που τον δείχνει να φιλά αγόρι στο στόμα και να του ζητά να «ρουφήξει τη γλώσσα του» (video)

10.04.2023 14:06
dalai-lama_1004_new

Σάλο έχουν προκαλέσει τα πλάνα που δείχνουν τον Δαλάι Λάμα να φιλάει ένα αγοράκι στο στόμα και στη συνέχεια να του ζητάει να «ρουφήξει τη γλώσσα του» μέσα σε ναό στην Ινδία.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Μοναστήρι Ναμγκιάλ στην Νταραμσάλα, το παρών στην οποία έδωσαν περίπου 100 μαθητές, οι οποίοι είχαν λάβει βοήθεια στην εκπαίδευσή τους από το ινδικό ίδρυμα M3M Foundation.

Στο βίντεο, ένας μαθητής ζητάει από τον 87χρονο ιερό ηγέτη να τον αγκαλιάσει. Ο Δαλάι Λάμα λέει στο αγόρι να έρθει κοντά του και του ζητάει αρχικά να τον φιλήσει στο μάγουλο. Στη συνέχεια ακουμπάει το μέτωπο του στο μέτωπο του παιδιού και το φιλάει στο στόμα, ζητώντας από το παιδί να ρουφήξει τη γλώσσα του.

Τα πλάνα αυτά προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις στα social media, με αποτέλεσμα το γραφείο του Δαλάι Λάμα να εκδώσει ανακοίνωση, ζητώντας συγγνώμη και κάνοντας λόγο για ένα «αθώο πείραγμα» προς το παιδί.

«Η αυτού αγιότητά του επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από το αγόρι και την οικογένειά του, καθώς σε στους πολυάριθμους φίλους του ανά την υφήλιο, για τον πόνο που μπορεί να προκάλεσαν τα λόγια του. Η αγιότητά του συχνά πειράζει τους ανθρώπους που συναντά με αθώο και παιχνιδιάρικο τρόπο, ακόμα και δημόσια και μπροστά στις κάμερες. Αισθάνεται άσχημα για το περιστατικό», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Έξι οι νεκροί από τη χιονοστιβάδα στις γαλλικές Άλπεις

Βρετανία: Αυτό είναι το χωριό που θεωρείται «hotspot» για κυνήγι… UFO – Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες των κατοίκων (video)

Απίστευτο! «Αμετανόητη» 78χρονη κλέφτρα συνελήφθη τρίτη φορά για ληστεία τράπεζας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:30