search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:42
MENU CLOSE

Βρετανία: 38χρονη ζητά διαζύγιο από το… φάντασμα που παντρεύτηκε γιατί ο γάμος δεν είναι λειτουργικός (photo/video)

10.04.2023 17:48
nufe2
Instagram Brocarde

Η Ρόκερ Μπροκαρντ, από το Όξφορντσάϊρ, παντρεύτηκε τον σύζυγό της Εντουάρντο πέντε μήνες μετά την γνωριμία τους σε ένα πάρτι μασκαρεμένων, στο Χάλογουϊν.

Τώρα όμως ζητά διαζύγιο: ο γάμος αυτός πρέπει να τελειώσει, λέει η 38χρονη Ρόκερ, και εξηγεί ότι η ζωή της έγινε κόλαση διότι ο Εντουάρντο είναι φάντασμα ενός στρατιώτη της βικτωριανής εποχής και την καταδιώκει… Ο σύζυγος- φάντασμα χρησιμοποιεί «τις κραυγές ενός παιδιού» για να την καταρρακώσει, όπως λέει η Ρόκερ, που εκτός από διαζύγιο θέλει και εξορκισμό για να φύγει το φάντασμα μια και καλή από την ζωή της.

«Δεν είναι λειτουργικός ο γάμος με ένα φάντασμα»

Η Ρόκερ Μπρόκαρντ δήλωσε στην Daily Star σύμφωνα με την Daily mail ότι : «Βρίσκομαι με τον λαιμό στη θηλιά. Δεν θέλω να παραδεχτώ ότι ηττήθηκα, αλλά αισθάνομαι ότι δεν είναι λειτουργικός ο γάμος με ένα φάντασμα. Πρόσθεσε μάλιστα ότι έχει συχνά «βαθιές και σκοτεινές σκέψεις», τις οποίες τις αποδίδει στον Εντουάρντο, επειδή εκείνος δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος μαζί της αφότου έμαθε πως θέλει διαζύγιο.

Η τραγουδίστρια και στιχουργός πήγε και σε μέντιουμ στην αρχή του χρόνου, κατέφυγε σε σύμβουλο γάμου, αλλά ο Εντουάρντο δεν πήρε καθόλου στα σοβαρά τις πρωτοβουλίες της.

Η Μπρόκαρντ διαβεβαιώνει ότι δεν πίστευε στα φαντάσματα μέχρι που γνώρισε τον σύζυγό της, ο οποίος εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά στο δωμάτιό της. Το ζευγάρι πάντως περνούσε καλά, αφού αποφάσισαν να παντρευτούν σε ένα εγκαταλελειμμένο εξωκλήσι στις 31 Οκτωβρίου και να κάνουν μήνα του μέλιτος στο νησί Μπάρι.

Μάλιστα στον γάμο τους, όπως λέει η Μπρόκαρντ, παρέστησαν η Μέριλιν Μονρόε, ο Έλβις και ο Ερρίκος VIII, διότι το ζευγάρι αποφάσισε να καλέσει ζωντανούς και νεκρούς- όλοι οι καλοί χωρούσαν εξάλλου. Αλλά ο Εντουάρντο στη διάρκεια της γαμήλιας τελετής «έκανε ένα απρεπές σχόλιο για την Μέριλιν Μονρόε, που ήταν πολύ καυτή», σύμφωνα με τη μαρτυρία της νύφης, η οποία όμως έδωσε τόπο στην οργή… μέρα που ήταν.

Ο σύζυγος-φάντασμα την…παρενοχλούσε

Τα προβλήματα άρχισαν στο γαμήλιο ταξίδι, όταν η Μπρόκαρντ λέει πως ο σύζυγος-φάντασμα άρχισε να την παρενοχλεί, να τη ρίχνει στην άμμο, ενώ έπινε και μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Και τον λογαριασμό τον πλήρωνε η…νύφη, διότι ο γαμπρός «δεν είχε πιστωτική κάρτα» – όπως λέει η Μπρόκαρντ.

Γι αυτό τώρα ζητά διαζύγιο, γιατί δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τον σύζυγο-φάντασμα.

Διαβάστε επίσης:

Saturday Night Live: «Συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Ιησού», δηλώνει ο… Τραμπ (Video)

Δαλάι Λάμα: Σάλος με βίντεο που τον δείχνει να φιλά αγόρι στο στόμα και να του ζητά να «ρουφήξει τη γλώσσα του» (video)

Βρετανία: Αυτό είναι το χωριό που θεωρείται «hotspot» για κυνήγι… UFO – Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες των κατοίκων (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:42