search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 08:26
MENU CLOSE

Άννα Κουρή: Τα παιδικά χρόνια στο βελγικό Κονγκό, η ανεργία και ο ρόλος της Βάνας Δάγκα που τη «στοίχειωσε» (Video)

12.04.2023 09:57
ANNA-KOYRI-NEW

Για τα παιδικά της χρόνια, τους γονείς της, αλλά και τον ρόλο της Βάνας στους Μεν και Δεν μίλησε η Άννα Κουρή επισημαίνοντας ότι ο ρόλος αυτός τη στοίχειωσε καθώς όλοι την είχαν συνδυάσει με αυτόν τον χαρακτήρα.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη μητέρα της η οποία αν και διανύει το 96ο έτος της, συνεχίζει και απολαμβάνει τη ζωή.

«Μέχρι τα 10 μου μεγάλωσα στο βελγικό Κονγκό, ήταν το ιδανικό μέρος για παιδική ηλικία, γιατί ήταν όλα τα σπίτια μονοκατοικίες, με κήπους. Οι γονείς μου πήγαν στο Κονγκό να δοκιμάσουν την τύχη τους, ο πατέρας μου ασχολιόταν με υφάσματα. Η μητέρα μου είναι 96 ετών και της αρέσουν οι περιπέτειες στα ταξίδια. Φέτος θέλουμε να κάνουμε μια κρουαζιέρα, να πάμε μέχρι Βενετία. Στη Βουδαπέστη, ήθελε να ανέβει σε αερόστατο» είπε και πρόσθεσε:

«Έχω περάσει περιόδους ανεργίας, γιατί μου ζητούσαν τα ίδια πράγματα. Με στοίχειωσε ο ρόλος της Βάνας, στο μυαλό των παραγωγών ήμουν η Βάνα Δάνγκα για κάποιο λόγο. Οι κολλητοί μου από το χώρο είναι ο Στέλιος Μάινας, η Πέμη Ζούνη και η Σύλβια Δεληκούρα.

Στα γυρίσματα, όταν ο σκηνοθέτης έλεγε στοπ, η Τερέζ πήγαινε στα καμαρίνια και καθόταν σε μια πολυθρόνα που τη θεωρούσε δική της. Νιώθω μια μεγάλη τρυφερότητα όταν τη βλέπω».

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Ρουβάς: Τα φιλιά του με μοντέλο για τις ανάγκες video clip

Survivor All Star: Αποβλήθηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα – Η παραβίαση της παίκτριας και η ανακοίνωση του Ατζούν (Video)

Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Η σταρ του Stranger Things αρραβωνιάστηκε στα 19

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 08:23