search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:14
MENU CLOSE

Μπόρις Κλέιμαν: Πήραν DNA από τον τερματοφύλακα – Τι κατέθεσε η ανήλικη για τον βιασμό

12.04.2023 15:38
kleiman_new

Στο κρατητήριο της ΓΑΔΑ πέρασε τη νύχτα ο Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Ο ο 33χρονος τερματοφύλακας αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό, ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Την ίδια στιγμή, η μαθήτρια μετέβη στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών όπου εξετάστηκε και ελήφθησαν και δείγματα DNA, ενώ λίγες ώρες αργότερα, το μεσημέρι πάρθηκε δείγμα και απο τα νύχια του 33χρονου κατηγορούμενου έτσι ώστε να εξεταστούν και να προχωρήσουν τα εργαστήρια στην ταυτοποίηση.

Στη συνέχεια, οι ιατροδικαστές θα λάβουν τα αποτελέσματα και θα τα συγκρίνουν με τα ευρήματα απο την εξέταση στο κοριτσάκι προκειμένου να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το τι πραγματικά συνέβη στο σώμα της 17χρονης.

Τι κατέθεσε η ανήλικη για τον βιασμό

Η ανήλικη περιγράφει τι συνέβη τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης στο μπαρ στο Κολωνάκι όπου βρισκόταν μαζί με συμμαθητές της από το Βέλγιο.

Η 17χρονη εξήγησε τι συνέβη τη δεύτερη φορά που επέστρεψε στον VIP χώρο όπου βρισκόταν ο Κλέιμαν, ο οποίος από την πλευρά του αρνείται όσα καταγγέλλει η μαθήτρια.

Σύμφωνα με την κοπέλα ο Μπόρις Κλέιμαν γνώριζε ότι ήταν ανήλικη καθώς, όπως λέει, του το είχε πει πριν ο τερματοφύλακας του Βόλου να προχωρήσει στον βιασμό.

Η κατάθεση της 17χρονης

«Βρίσκομαι στην Ελλάδα εκδρομή με όλο το σχολείο μου από το Βέλγιο. Ήρθα την 1η Απριλίου και έχουμε προγραμματισμένη αναχώρηση στις 12 Απριλίου.

Την 11η Απριλίου και περί τη 1 τη νύχτα πήγαμε περίπου 15 άτομα από το σχολείο στο κατάστημα επί της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι. Περί τις 2 τα ξημερώματα ένα άτομο το οποίο βρισκόταν στα VIP του καταστήματος μας προσκάλεσε εμένα και άλλα τέσσερα άτομα στο VIP τμήμα. Εκεί άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια.

Στη συνέχεια ξεκίνησε να με αγγίζει στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο VIP. Μετά από πέντε λεπτά επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον ανωτέρω χώρο, VIP, ξαναγύρισα.

Μετά από κάποια ώρα, δεν θυμάμαι ακριβώς πόση, με πλησίασε ξανά το ανωτέρω άτομο, το οποίο ξεκίνησε να μου μιλάει, πλην όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου, παραμέρισε το εσώρουχό μου με τα δάχτυλά του, και… (σ.σ. περιγράφει την στιγμή της σεξουαλικής κακοποίησης).

Εγώ μετά από αυτό ζήτησα βοήθεια και ένας φίλος μου που δεν ήταν στον χώρο VIP ήρθε και με πήρε από εκεί. Μετά από αυτό επειδή δεν αισθανόμουν καθόλου καλά, ενημέρωσα την παρέα μου τι συνέβη και αποχώρησα από το κατάστημα με μια φίλη μου.

Στις 6 το πρωί και ενώ βρισκόμουν ήδη στο ξενοδοχείο, μας κάλεσε ένα άτομο από την παρέα μας, οτί βρισκόταν στο ΑΤ καθώς υπήρξε επεισόδιο έξω από το κατάστημα. Προσήλθαμε από κοινού στο τμήμα όπου βρισκόταν και το άτομο το οποίο ενήργησε εις βάρος μου, το οποίο ανανγωρίζω ανεπιφύλακτα ως τον δράστη του εις βάρος μου βιασμού. Όπως μου γνωρίζεται ονομάζεται Κλέιμαν Μπόρις, κάτοικος Βόλου. Επιθυμώ να εξεταστώ από ιατροδικαστή και την ποινική του δίωξη. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω».

«Δεν υπάρχει βιασμός» λέει ο δικηγόρος του τερματοφύλακα

«Δεν χρησιμοποίησε ποτέ βία, ούτε βίασε» την 17χρονη σημείωσε ο δικηγόρος του 33χρονου ποδοσφαιριστή Μπόρις Κλέιμαν, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Ο δικηγόρος του, μιλώντας στους δημοσιογράφους, σημείωσε πως ο πελάτης του δεν αποδέχεται τις κατηγορίες βιασμού και πως: «Δηλώνει αθώος και ότι ουδέποτε διέπραξε αυτά που κατηγορείται, ούτε χρησιμοποίησε ποτέ βία, ούτε βίασε κάποια».

Τόνισε πως: «Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο, αύριο το πρωί θα απολογηθεί ο εντολέας μου. Ό,τι έχει να πει θα το πει αύριο ενώπιον του ανακριτή».

Σε βάρος του 33χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Διαβάστε επίσης:

Κάβο Ντόρο: Εντοπίστηκε το ναυάγιο του «Χρυσή Αυγή» – Η τραγική ιστορία του πλοίου (Video/Photos)

Η θρεπτική υπερτροφή που χαρίζει δύναμη και ενέργεια – Η καλύτερη επιλογή για τη νηστεία!

Ozempic: Χωρίς θεραπεία κινδυνεύουν να βρεθούν οι διαβητικοί – Έλλειψη του σκευάσματος από τα φαρμακεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:11