search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:46
MENU CLOSE

Πορτοσάλτε κατά ΝΔ για τα… μάτια της Βουτυράκου

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2277
12/04/2023
14.04.2023 06:55
portosalte

Έξαλλος με τη ΝΔ εμφανίστηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε και αφορμή για τον εκνευρισμό του ήταν μια επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λόγος για τη Διάνα Βουτυράκου, η οποία θα είναι υποψήφια βουλευτής στη Δυτική Αττική με το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης και το βιογραφικό της είναι πραγματικά εντυπωσιακό, καθώς είναι ιδρύτρια της Unique Minds, το 2018 κατέκτησε την 1η θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής και έγινε η πρώτη Ελληνίδα και η νεότερη σε ηλικία κριτής σε Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής.

Με αφορμή την υποψηφιότητα αυτή ο δημοσιογράφος τα έβαλε με το κυβερνών κόμμα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα έπρεπε το σκάουτινγκ της ΝΔ να την έχει εντοπίσει. Είναι αριστούχος, 26 χρόνων και είναι παγκόσμιος κριτής στα ρομποτικά», προσθέτοντας, μάλιστα, ότι «σε ένα κόμμα που φτύνουν την αριστεία επιλέγεται αυτή η κυρία».

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2023: Κάθε κόμμα πλέον έχει το τσουρέκι του ενόψει…εκλογών (Video)

Κεφαλονίτες σε Τσίπρα: «Να μας έρθεις πρωθυπουργός, να χαρούμε όλοι»

«Μπλόκο» σε κόμμα Κασιδιάρη: Πώς είδαν στην κυβέρνηση το «Ναι» του ΠΑΣΟΚ στην ψηφοφορία 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:45