search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:09
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Κάηκε ολοσχερώς αστικό λεωφορείο – Έρευνα για τα αίτια της φωτιάς (Photos/Video)

14.04.2023 13:19
leoforeio_new

Κάηκε αστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/4) στη μηχανή του.

Σύμφωνα με το grtimes, ενώ το λεωφορείο βρισκόταν ακινητοποιημένο και είχαν επιβιβαστεί κάποιοι επιβάτες, ο οδηγός αντιλήφθηκε να βγαίνει αρχικά λευκός καπνός και κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.

Τόσο ο οδηγός όσο και άλλοι συνάδελφοί του που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες ωστόσο δεν τα κατάφεραν καθώς πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

Μόλις αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για πυρκαγιά που ξέσπασε στη μηχανή του λεωφορείου στο πίσω μέρος, αμέσως αποβίβασε τον κόσμο ενημερώνοντας ταυτόχρονα την πυροσβεστική που έφτασε γρήγορα στο σημείο σβήνοντας την πυρκαγιά με ειδικό αφρώδες υγρό, πριν αυτή επεκταθεί στους υπόλοιπους χώρους του λεωφορείου.

Το λεωφορείο (εκτελεί δρομολόγια του ΚΤΕΛ) ήταν σταθμευμένο στον τερματικό σταθμό της Νέας Ελβετίας, στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης, ενώ από τη φωτιά δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Παντελεήμονας: Περιέλουσε τον σύζυγό της με νέφτι – Με εγκαύματα ο άνδρας

Πάσχα 2023: Κορυφώνεται η «μεγάλη έξοδος» – Εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα οι τελευταίοι εκδρομείς (videos)

Νεκρή σε τροχαίο η πρώην εστεμμένη Κατερίνα Γεωργιάδη (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:07